Na úvodní stránku




Konec týdne s KT Praha

Míla

2016-06-12

Deníček

Přečteno: 2990


Tento týden byl výjimečně trochu volnější zejména díky sobotě strávené na Karlštejně s KT Praha.


Opět tradiční telegrafický začátek pracovních dní.

 

Středa: nákup, v CST Ďáblice trénink žáků, organizace turnaje Grand Prix CST 6/4 a nakonec schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha.

 

Čtvrtek: mytí stolů na stolní tenis, douklizení věcí přivezených z garáže do CST, trénink žáků a protože se nikdo nezúčastnil tréninku pro veřejnost, tak jsme jel domů dříve.

 

Pátek: cesta do Fio banky a otevření účtu pro Správňáci, pobočný spolek Ďáblové Praha, cesta na rejstříkový soud do podatelny, tisk VIP vstupenek, účetnictví, nákup a vykoupání se.

 

V sobotu ráno ještě nějaká práce na počítači, než pro mě přijej pan Karel Truhlář a jeli jsme na Karlštejn. Podrobně jsem vše popsal zde. Zpracoval jsem fotky, které najdet zde. Byl to prima relax s příjemnými lidmi. Domů jsem se vrátil v neděli chvíli před polednem. Trochu jsem se dospal a potom po kafi hurá do práce - psaní článků, reportáž z akce a zpracování fotek.

 

Co mě čeká příští týden? Tak ten bude opravdu náročný. Po obvyklém pondělí, kdy budeme uzavírat Ligu TTC Praha rekreačního oddílu a v rámcii tréninku mládeže proběhne první kontrolní turnaj, mě čeká úterý, kdy budu tentokrát už od rána v Ďáblicích, protože se tam bude malovat předsálí. Takže ani netuším, kdy odpoledne se dostanu domů.

 

Středa bude opět tradiční s tréninkem mládeže (kontrolní turnaj), turnajem Grad Prix CST a schůzí představenstva TJ Stolní tenis Praha. Obvyklý bude i čtvrtek, kdy budu mýt stoly a potom trénovat žáky (kontrolní turnaj), přičemž po tomto tréninku uzavřu pololetní bodování.

 

Čeká mě kompletní víkend v CST Ďáblice. V pátek do 18 hodin trénink, pokud nikdo nepřijde, budu aspoň chvíli trénovat podání. V sobotu bude turnaj Milan Cup a po něm budu skládats toly a bude se vše připravovat na koncert The Crash. A po jeho skončení mě čeká příprava na střelecké závody, které budou v neděli 19. 6. 2016. Po nich bych měl opět postavit stoly a jet domů. Bude hodně fotek na zpracování, k čemuž se ale zřejmě nedostanu dříve než v úterý 21. 6. Buud rád, když napíšu nějaké reportáže a stihnu se vykoupat. A hned od pondělka hurá do dalšího pracovního týdne. Ten bude poslední úplný v červnu.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024