Na úvodní stránku




Pracovně odpočinkový týden

Míla

2016-07-31

Deníček

Přečteno: 3101


Lepší název mě nenapadl. Tak to přeložím do srozumitelštiny. V tomto týdnu jsme měl čas na práci a pokročil jsem v tvorbě nové verze jednoho webu. Odpočinek byl co se týká stolního tenisu. Po dvou kempech jsem zkusil turnaj a vydržely mi síly pouze na dva sety.


V pondělí 25. 7. 2016 jsem vyrazil odpoledne po třech týdnech opět do CST Ďáblice. Jel jsme tam postavit stoly a zorganizovat turnaj. Protože s podlahou se neuskutečnilo vůbec nic nového a ani v náslůedujícícm týdnu se nic dít nebude, tak jsem vyhlásil série čtyř turnajů nazvanou Prázdninová Grand Prix Centra stolního tenisu Ďáblice.

 

Prvního turnaje jsem se zúčastnil. Chtěl jsem vyzkoušet, jestli jsem si už aspoň trochu odpočinul po kempech v Bystřici a Hluku. Z výsledků je patrno, že jsem si neodpočinul. V prvním zápasu jsem se zcela beznadějně vysiloval s Adrianem Butou. Potom jsem vedl 2:0 nad Davidem Mutlem. Jenže to jsem měl za sebou celkem pět setů a došly mi síly.

 

V úterý jsem musel ráno na poštu a potom jsem se celý den věnoval nové verzi Dětské seznamky. Práce na ní dost pokročila. Večer jsem si ještě přes internet koupil jízdenku na Akademii stolního tenisu v Liberci a zpět.

 

Ve středu jsem se věnoval ránom programování, potom jsme jel podespat smlouvy na granty od MČ Praha 8 pro TTC Praha a Ďáblové Praha. Cesta byla sloužitější kvůli nehodě, takže jsme s Florence nejle, jak jsme plánoval tramvají, ale musel jsme se vrátit na metro B, dojet na Palmovku a teprve odtamtud jet tramvají. Na zpáteční cestě jsem z únavy taky nedomyslel to, že když už jsem seděl v tramvaji č. 10, že jsme s ní měl jet až na Ládví a ne vystoupit na Palmovce, jet metrem B, přestoupit na metro C a teprve jet na Ládví.

 

Středečního turnaje jsem se už neúčastnil, proptože bylo jasné, že odpočatý nebudu. Výsledky turnaje najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/clanek.php?id=1200.

 

Zatím co v pondělí jsem zapomněl v recepci služební mobil a byl jsem nervozní, že nevím, kolik se tam přihlásilo hráčů na turnaj, ve středu jsem zapomně v recepci brýle na počítač. Po pondělním zapomnění jsem byl nervozní zbytečně, protože se na mobil nepřihlásil nikdo. Brýle na počítač mi ale chybí, ale jet pro ně, se mi opravdu nechtělo. Místo toho používám na počítač staré brýle c půl dioptrimemi v kombinaci s brýlemi na čtení. Na monitor stejně většinou koukám vrchem přes obroučky - prostě bez brýlí.

 

Čtvrtek byl plně pracovní a nové verze Dětské seznamky dosti pokročila. Dokonce až na tolik, že už by se pomalu na ni mohlo přepnout. Spouštět ale testovací provoz před odjezdem, kdy budu tři týdny mimo dosah počítače se zdrojovými kódy, by asi nebylo rozumné. Takže přepnutí bude až koncem srpna nebo začátkem září.

 

V pátek jsem mimo práci na Dětské seznamce ještě připravoval program příměstského tábora zaměřeného an stolní tenis, které TTC Praha pořádá a kde budu jako vedoucí i trenér v jedné osobě. Podobný program měla i sobota, kdy jsem hned po ránu.vyrelaxoval ve vaně.

 

Během toho všeho jsme ještě telefonicky s Vencou Zahradníkem řešili věci kolem podlahy v CST Ďáblice a svolal jsem na úterý 2. 8. 2016 od 19 hodin schůzi do CST Ďáblice. Snad se konečně něco vyřeší. Červenec utekl, aniž by se cokoli udělalo. Červencová tržba z cca tří dnů provozu je kolem 1.500,-- Kč, což se ale čekalo.

 

Dnes jsem vyrazil do Pinec Arény. Hlavním posláním bylo vyklidit skříňku a vrátit od ní klíče. Při tom jsme tam jel na turnaj, to byl druhý cíl. Zjistit, zda stačil k odpočinku týden. Nestačil. Ve skupině jsem vše porhrálm, zcela jednoznačně, ale zde jsem ani moc sil nepotřeboval, protože soupěři byli výrazně lepší, v žádném setu jsem neuhrál víc jak 4 body.

 

V druhém stupni jsem hrál útěchu, která byla skupinová. Ani zde jsme neuhrál ani set. První zápas jsem měl s hráčem, s kterým jsem se rozehrával. Na něj vím, co hrát a co na něj bude platit. Proto jsem taky vedl asi 6:2. Jenže pak už docházely síly, byl jsem pomalejší a set jsem prohrál asi s osmi. Nebyl jsme schopný zahrát jediný topspin, vždy jsem tam byl pozdě. Dál to bylo hladké 0:3. Obdobné to bylo s dalším slabším starším hráčem. Ten mi ale navíc neseděl stylově. První, s kým jsem hrál vyrovnaně byl Jirka Maňas. Přesněji řečeno, vedl jsem v prvním setu 7:2, takže jsem měl spíš převahu. Jenže taky jsem to nedotáhl, prohrál jsem 12:14 a pak už to šlo rychle na 0:3. Kupodivu jsme se držel v 2. a 3. setu s pořadatelem turnaje, kdy jsem uhrál v obou setech osm. Ale pořád jsem stahoval zhruba dvoubodovou ztrátu. Pak už jsem vůbec nemohl. Když mi před tímto zápasem řekl Pepa Pavelka, že už je poslední, tak jsem se po něm šel převléct. Až pak jsem se dozvěděl, že jsem měl ještě jeden zápas hrát, ale ten už jsem vzdal. Opravdu se znova převlékat a přezouvat, se mi už nechtělo, nebo spíš jsem na to už neměl síly. Vrátil jsem klíče od skříněk, moje hlavní mise byla splněna a jel jsem domů.

 

Závěr z dnešního turnaje je, že fyzicky jsem na tom mnohem hůře, než před rokem.

 

Teď mě čeká pět dní příměstského tábora. Pondělního ani středečního turnaje s eurčitěb účastnitn nebudu. Spíš si budu snažit odpočinout, ale devět hodin denně nepřetržitá činnost s dětmi, bude stejně namáhavá. I když dětí máme tragicky málo. V pondělí a úterý dvě a od středy minimální počet tři.

 

Program příměstského tábora začně ráno. Po příchodu na osmou budou mít děti první trénink od 8.15 ao 10.00 hodin. Potom začne nepingpongový program včetně oběda. Od 15.15 do 17.00 bude druhý trénink a po něm půjdou děti domů. Na nepingponový program máme zatím naplánováno (může se změnit třeba kvůli počasí) v pondělí seznamovací a stolní hry, popř. jěždění RC modely aut na vysílačku. V úterý plánuji vyrazit do Muzea hl. m. Prahy, ve středu na hvězdárnu, která je přímo v Ďáblicích, ve čtvrtek na Petřín do zrcadlového bludiště a v pátek do Národního technického muzea.

 

V pátek po skončení příměstského tábora složím stoly a doufám, že se začne konečně dělat podlaha. V sobotu budu dělat administrativní práce a případně psát články na eziny, protože v neděli budu odjíždět do Liberce na Akademii stolního tenisu.

 

Za pár hodin (po večeři) vyrazím do Ďáblic, abych tam nemusel jet zítra brzo ráno. Všechno si aspoň v klidu připravím.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024