Na úvodní stránku




A zase jsme o rok starší - P.F. 2017

Míla

2016-12-30

Deníček

Přečteno: 3512


Rok 2016 docela rychle utekl. Mě utíká konec roku, takže nic nestíhám. Ani psát sem - ani jednou měsíčně.


Teď už si čas najít musím, protože tu chci ještě letos něco napsat. Naposled jsem sem psal, nepočítám-li výsledek našeho E týmu se Spartou, skoro před dvěma měsíci. Co se za tu dobu událo?

 

12. listopadu jsem se Standou Hankem "soudcoval" extraligu. V sobotu hrálo KT Praha s jedním Hradcem Králové a v neděli s druhým Hradcem Králové. Ten dokázalo KT Praha porazit a tak je šance, že se v extralize udrží. Průběh najdete na http://www.ktpraha.cz/clanek.php?id=58.

 

19. 11. 2016 jsme pořádali turnaj mládeže Grand Prix TTC Praha. Díky státnímu svátku ve čtvrtek, bylo poněkud méně hráčů, než minule, ale i tak byla slušná účast třicet hráčů. S turnajem mi pomáhal jako zástupce vrchního rozhodčího David a na baru prodávala občerstvení Blanka. V baru už nyní máme uzamykací lednici a bílou zamykací skříň. Bohužel zatím ještě není připojený dřez. Zprovoznili jsme desku, na níž mohla Blanka připravovat občerstvení.

 

V pátek 25. 11. u nás pořádali podnikový turnaj z ČSSÚ. Potom následoval turnaj PinecArény a v sobotu jsme zde měli střelecké závody pro děti. Můžete si o nich přečíst i v Magazínu eKamarád. Hned po nich jsem jel rozhodovat 3. ligu do Michle.

 

V listopadu došlo i k poměrně velkým změnám kolem sokolovny a v představenstvu TJ Stolní tenis Praha. O nich rozhodla členská schůze v úterý 29. 11. 2016.

 

V pátek 2. prosince jsem se chystal na třídní sraz se spolužáky ze základní školy. Bohužel jsem nakonec nešel, protože mě skolila infekce. A tak jsem se místo toho potil v posteli.

 

V prosinci jsem si konečně našel čas si zajít aspoň k některým lékařům. 6. 12. jsem byl na ortopedii, protože jsem už nutně potřeboval nové ortopedické vložky. Ty jsem si vyzvedl 23. 12. a 16. 12. jsem byl na kožním, protože mi už došel salicilový líh. Ještě mi zbývá zubařka. Na to dojde až po novém roce. A taky jsem měl v lednu 2016 jít na oční. Takže taky po novém roce.

 

10. prosince jsme pořádali Šach Ping. Vypadalo to, že nebude. Sešlo se nás jenom šest, tak jsme hráli systémem každý s každým stolní tenis i šachy.

 

Nevím, jestli jsem už zmiňoval, že jsem začal zase trénovat s Davidem Štěpánkem. Předem nou s ním vždycky v pondělí trénuje Karel Brýna.

 

17. prosince jsme dělali další turnaj pro mládež - Vánoční turnaj. Bylo 34 hráčů. Zase pomáhala za barem Blanka, jako pomocníci vrchního rozhodčího se prostřídali Honza a David.

 

Po 19. prosinci už klesá účast lidí. Na Vánočním poháru TTC Praha rekreačního oddílu bylo pouze pět párů. Lepší byl Vánoční rodinný turnaj ve středu 21. 12., kdy se sešlo sedm týmů. Turnaj trval dvě a půl hodiny a hrálo se systémem každý s každým.

 

V pátek 23. prosince jsem musel obstarat nákupy. Nikdy bych nevěřil, že bude tak těžké sehnat bramborový salát. Lahůdky v naší ulici, kde jsem ho vždycky kupoval, jsou bohužel v rekonstrukci, která se protáhla. Albert na Pankráci zklamal a tak jsem nakonec jel do Alberta do Karlína, kde to poměrně dobře znám a kde jsem byl spokojený. Je to sice dál, ale zase bez front. Když Na Pankráci nemají už v 10.30 bramborový salát s tím, že bude až ráno na Štědrý den a na šunku jsem odhadoval, že bych u pultu čekal skoro hodinu, tak do takové prodejny už radši nikdy nepůjdu.

 

Na Štědrý den jsem byl doma, na 1. svátek vánoční jsem jel odpoledne na návštěvu za Láďou a na 2. svátek vánoční byla odpoledne u mě na návštěvě Blanka.

 

Úterý bylo už plně pracovní. Dodělával jsem účetnictví a vyúčtoval jsem grant pro Ďábly Praha, z.s. Odpoledne se ještě sešla i schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha. Ve středu jsem stihl vyúčtovat grant pro TTC Praha pro stolní tenis dosopělých, ale pak už jsem musel spěchat do Ďáblic. Na trénink žáků nedorazil nikdo, ale byly tam aspoň nějaké rezervace na volné hraní. Vyvezl jsem popelnici a šel jsem spát.

 

Ve čtvrtek jsem ráno jako vždy umyl stoly na stolní tenis, vynesl plasty. Blanka mezitím uklízela. Stihli jsme i absolvovat schůzku s panem Břízou. Stavil se pan Krčil. Na tréninku byl aspoň Adam B. Jinak pusto, ani žádné rezervace, takže jsem zavřel ještě před 19. hodinou a jel jsem domů.

 

No a dnes? Obstaral jsem poslední nákupy na svátky. A pak jsem makal v kanceláři, kde jsem vyúčtoval dva granty pro TTC Praha mládež a to pro MČ Praha 8 a i pro MŠMT ČR. Na dnešek mi zbývá ještě dodělat pár drobností a potom půjdu odpočívat. Čekají mě dva dny volna, kdy budu doma a budu se snažit si odpočinout. Protože hned od pondělí začíná plný pracovní týden.

 

Leden bude nabitý, protože 7. 1. nás čeká CZ Cup - turnaj mládeže a před tím ještě 4. 1. Grand Prix TTC Praha OPEN - náborový turnaj. 14. a 15. 1. jdeme na přebory družstev mladších a starších žáků, 21. a 22. 1. jsou přebory Prahy jednotlivců. Následující víkend "pískám" 3. ligu ve Vršovicích. A mezi tím by ještě měly proběhnout tři členské schůze - Ďáblové Praha, z.s., TJ Oddílů rekreačních sportů Praha a Internet mládeži, z.s. K tomu ještě jako TTC Praha E máme dvě odložená utkání 7. třídy, což ale nevadí, protože jinak máme celý leden volno (s TTC Praha G jsme si předehráli už na podzim).

 

Takže vše nejlepší do nového roku 2017, ať je lepší, úspěšnější a klidnější než ten tolik uspěchaný rok 2016.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024