Na úvodní stránku




PF 2018

Míla

2017-12-31

Deníček

Přečteno: 3044


Rok 2018 klepe na dveře a tak je čas opět zase něco napsat. Zkusím trochu bilancovat.


Koukám, že letos jsem sem napsal pouze šest článečků. Loni mnohonásobně více, ani se mě je nechce počítat. Prostě hodně.

 

Letos je méně času, ale i méně chuti psát. K psaní mě inspirovaly pouze výjimečné události, jako byly mé rozhodcovské mise na kistrovcví ČR staršího a mladšího žactva a potom už prázdninová dovolená ka tréninkových kempech stolního tenisu v Hluku a v Liberci. Na podzimm jsem potom zdárně dokončil trenérskou licenci B. Vše se tedy váže na stolní tenis, kterým jsem letos žil nejvíce.

 

Určitě by sem patřil ještě článeček o Plesu stolních tenistů, který jsme pořádali 25. 3. 2017 a z nějž můžete najít reportáž zde. S plesem bylo hodně práce, ale stálo to za to. Proto připravujeme další Ples stolních tenistů na 17. 3. 2018.

 

Jinak bohužel převažovaly starosti a o těch jsem zde psát nechtěl. Ale našly by se ještě i radosti, např. úspěšný 3. ročník Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice, který jsme uspořádali pro děti a mládež. Bylo to sedm turnajů ve stolním tenisu s velmi dobrou účastí. Tečkou za loňskou sezónou byl i velmi dobře obsazený Rodinný turnaj dvougeneračních družstev 17. 6. 2017.

 

Letošní sezóna pro TTC Praha už tak dobře nezačala. Loni nám postoupily čtyři týmy – A tým z 2. do 1. třídy, C a D týmy z 6. do 5. tříd a E tým z 7. třídy do 6. třídy. Letos ale ubylo pár hráčů a tak s výjimkou nového A týmu (divize), B týmu (loňské áčko) a E týmu si naše týmy moc dobře nevedou a bojují spíše o záchranu.

 

Konec roku je spíše v znamení starostí a to jak osobních, tak se sokolovnou v Ďáblicích. Starosti jsou hlavně finanční. Tak snad rok 2018 přinese zlepšení.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024