Na úvodní stránku




Po kempech do víru práce

Míla

2020-08-15

Deníček

Přečteno: 2554


Po návratu z Liberce mě čekala a ještě čeká spousta práce – administrativní i trenérské.


V sobotu 8. 8. 2020 jsem se vrátil z Liberce a už v neděli odpoledne mě čekala organizace turnaje Grand Prix CST Ďáblice. Potom jsem převzal všechny podklady tržeb herny za období, co jsem byl na dovolené a v pondělí jsem dopoledne půl dne účtoval. Odpoledne po cestě do Ďáblic jsem se ještě stavoval na Magistrátu kvůli podpisu smlouvy. Splavený jsem dojel do Ďáblic, chvíli jsem si vydechl a čekalo mě desinfikování herny. Potomm jsme ještě musel sepsat, co vše bude potřeba nakoupit v úterý v Makru. No vpodstatě úplně všechno.

 

Od 18 hodin jsem vedl první skupinový trénink se sedmi účastníky. Byl tam i jeden náš dorostenec, který byl pro dospěláky příkladem, jak má správně vypadat pohyb za stolem.

 

V úterý jsem ráno vyrážel do Makra. Byl toho plný velký vozík. Dovezli jsme to do Ďáblic, kde jsme to s řidičem složili. Když bylo vše urovnáno, jel jsem domů. Tady po obědě moje práce pokračovala. Musel jsme ověřit podpis kvůli grantu z programu Covid – sport. Konverze dokumentu se nepovedla, na Czech Pointu nešel systém. Potom jsme ještě přes internet dokoupil jedny Osadníky, či spíše jsem je šel vyzvednout do úloženky. Budou pro doplňkový program na příměstském táboře na stolní tenis. Letos možná dvoje, které jsme zatím měli, nebudou stačit.

 

Ve středu ráno jsem musel znovu na Czech Point kvůli konverzi dokumentu, který jsem potom rovnou odeslal emailem na Národní sportovní agenturu. Udělal jsem účetnictví, došel si nakoupit, naobědval jsem se a cestou do Ďáblic jsme se stavoval na nákup ve Vše na stolní tenis, protože zboží v sortimentu sportovních potřeb, už také docházelo. Před tím mi ještě přivezli zboží z velkoobchodu ProTel.

 

Znova desinfekce herny, tentokrát i s mytím stolů a vršků ohrádek. A opět v 18 hodin skupinový trénink. Tentokrát už jsem měl osm účastníků.

 

Ve čtvrtek jsem vyřizoval nějakou emailovou korespondenci pro klub, znovu jsem dělal účetnictví a po obědě jsem vyrážel zase do Ďáblic. Protože jsem jel přímo, odvezl jsme tam balík papírových ručníků, které už došly.

 

Vynesl jsem plasty, odečetl plynoměr a elektroměr a zase jsem desinfikoval hernu. Od 18 hodin skupinový trénink s deseti účastníky (původně bylo přihlášeno 11, ale jeden nedorazil).

 

V pátek jsem zapracoval na přidání skupinových tréninků, o které zájem narůstal. V týdnu 17. až 21. byly naplánovány ještě tři, tak jsem přidal ještě dva na pondělí 24. 8. a středu 26. 8. a poslední prázdninový na pondělí 31. 8. 2020. Všechny už jsou skoro z poloviny zaplněné.

 

Potom jsem nastavoval rezervační systém na nadcházející pololetí, tj. září 2020 až leden 2021. Zpracoval jsem agendu rekreačního oddílu – konečné žebříčky a následně nové redukované žebříčky na nadcházející sezónu včetně rozeslání informačního emailu členům.

 

Obdobnou práci jsem udělal pro registrovaný oddíl, kde jsem předchystal komunikační systém. V Praze už máme los, ale ve STISu nejsou zatím (s výjimkou krajských soutěží) zadány pevné hrací dny, takže nejsou známy termíny utkání (pouzue kola a týdny).

 

Zadal jsem i tréninky žáků na celé nové pololetí. Příští týden ještě pošlu email s informací o výběru oddílových příspěvků.

 

Nakonec jsem ještě doplnil kalendář akcí – turnajů a tréninků na Centru stolního tenisu Ďáblice.

 

Dnes jsem s týdenním zpožděním sepsal článek z druhého týdnu v Liberci, který jsem před polednem publikoval. Po obědě jsem se pustil do fotoalba a mám předzpracovány fotky z prvního týdne v Liberci.

 

Zítra mě opět čeká odpoledne organizace turnaje Grand Prix CST Ďáblice, v pondělí potom účetnictví a odpoledne trénink v Centru stolního tenisu Ďáblice, na který je zatím přihlášeno zatím jenom šest hráčů. Ale na středu je jich už osm a na čtvrtek devět.

 

Na začátek září jsem dal tři otevřené tréninky TTC Praha s trenérem s tím, že členům registrovaného oddídlu je bude dotovat klub, takže budou ve stejné ceně, jako by byly bez trenéra. Ve čtvrtky potom budou klasice tréninky bez trenéra pro ty, kteří raději trénují individuálně s jedním vybraným hráčem, či spíše radši na tréninku hrají zápasy než kombinace.

 

Hlavní akcí pro mě bude od 24. do 28. 8. 2020 příměstský tábor zaměřený na stolní tenis, kam je přihlášeno deset dětí, z toho osm z oddílu a mimo Tomáše Š. Tam jsou všichni naši nejlepší mládežničtí hráči. Trénovat budeme dvoufázově, takže by to mělo přinést dobré výsledky.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024