Na úvodní stránku




Pondělní předvánoční shon

Míla

2015-12-21

Deníček

Přečteno: 2874


První vánoční nákupy začnu dělat až zítra. Ale dnes jsme si už objednal u pekaře vánočku a veku.


Dopoledne jsem chvíli pracoval z kanceláře, chvíli z domova. Běžná rutina, ale nutná práce, kterou za mě nikdo neudělá. Potom jsem si šel koupit chleba a při tom jsem si na zítra objednal vánočku a veku. Zítra mě čekají vánoční nákupy.

 

Po obědě jsem vyrazil do Ďáblic a odtrénoval jsem žáky. Vypadá to, že na kemp nabízený PSST nikdo z mladších žáků nepůjde. Jeden jede po Vánocích pryč replica uhren deutschland z Prahy a druhý má teď angínu, takže se s ním není kdy domluvit. Tak budeme trénovat u nás.

 

Na rekkreačním oddílu jsme byli nakonec čtyři, takže jsem si asoi devadesát minut zahráli a už v 19 hodin jsem to zabalili. Hrál jsem s Karlem, který mě dal 24 „prasat“ na moje 4. Naštěstí jsem jenom trénovali. Potom mě ale vzal autem až na Pražského povstání, čímž jsem ušetřil skoro půl hodiny času cesty.

 

Zítra mě čekají nákupy, schůze Představenstva TJ Stolní tenis Praha, která by měla řešit to, žed ění klolem ďáblické sokolovny se nyní na pět dní úplně zastavilo. Pokud to půjde tímhle tempem dále, tak se opravdu v Centru stolního tenisu Ďáblice začne hrát až na jaře, až se oteplí tak, že nebude třeba topit. Naštěstí nám počasí přeje a mrznout prý nemá do poloviny ledna 2016.

 

Konečně snad najdu čas na vyplnění výkazů kolem bytu a snad i aspoň maklou chvilku na úklid. Ale po 17. hodině vyrážím s foťákem na Lokomotivu Vršovice, kde má svůj Vánoční turnaj KT Praha. Tam bych rád zpropagoval fanouškovskou stránku KT Praha, takže musím ještě nakopírovat nějaké letáčky.

 

Dnes mě ještě čeká vyřídit jeden pracovní telefonát a potom si dám oraz.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024