Na úvodní stránku




Stěhování do PinecArény

Míla

2016-01-07

Deníček

Přečteno: 2996


Od příštího týdne se mládež TTC Praha a registrované týmy stěhují dočasně do PinecArény. Dnes jsem na tom mimo jiné pracoval.


Ráno jsem zařizoval potvrzení rezervací pro registrované týmy, potom potvrzení změn soupeřům a nahlášení na Pražský svaz stolního tenisu, kde jsou již zapsány. Domluveny byly i tréninky žáků, které se sem minimálně na dva týdny stěhují.

 

Potom jsem zpracovával vyhodnocení dohod o provední práce pro TTC Praha za trenera a sparing a pro TJ Stolní tenis Praha za zednické práce.

 

Po obědě jsme ještě řešil topení v sokolovně, aby proběhla schůzka u JUDr Černého, která měla být dnes, aspoň zítra. Je nutno příští týden začít pracovat na instalaci radiátorů, tedy aby tam v pondělí nejpozději v úterý byly a instalatér je začal připojovat.

 

Poslední činností bylo, že jsme jel do Ďáblic, kde jsem sbalil do krodny a velké tašky věci potřebné na tréninky mládeže, na turnaj mládeže v sobotu 16. 1. 2016 a na utkání pražského přeboru dospělých a dovezl jsem je do PinecArény. Tam zahajujeme prvním tréninkem v pondělí 11. 1. 2016 od 15.30 hodin. Po tréninku mládeže budu mít hodinu přestávku a potom budu jako rozhodčí u utkání TTC Praha D - TJ Sokol Břevnov Hradčany D.

 

Domů jsem dorazil kolem dvacáté hodiny, lehce jsme povečeřel, napsal články na stránku Mládeže TTC Praha o přeborech a o dočasném přesunu tréninků mládeže do karlínské PinecArény. Teď zbývá jen dopsat článek do deníčku, publikovat ho a dát si oraz.

 

Zítra ještě musím připravit propozice turnaje mládeže 16. 1. 2016 a objednat na něj medaile. Potom se musím pokusit sehnat Doriana, který má hrát v neděli za tým starších žáků TTC Praha a taky doufám, že konečně proběhne schůzka u JUDr. Černého, které měla být už dneska.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024