Na úvodní stránku




Náročný pracovní týden končí, zítra začne další

Míla

2016-01-10

Deníček

Přečteno: 2887


Dnes pro mě skončil sedmidenní pracovní týden. Zítra začíná další pracovní týden, ale tentokrát už pouze šestidenní.


Ráno jsem si mohl půlhodinku přispat, protože pan Svoboda mě nabral do auta na rohu Viktorinovy ulice. Dojeli jsme na přebory do Modřan, Adam s Patrikem hráli při rozehře skvěle. Bohužel v přeborech jsme zrovna tým, s kterým jsme měli šanci, dostali hned v prvník kole, což jsme právě nechtěl. A tak jsme s Michlí těsně prohráli 1:3. Další dva soupeři SK Hamr a Slavoj Modřany už byly nad naše síly. Vždyť sa Hamr hrál proti klukům Bruk, který před Vánocemi v 7. třídě zcela jednoznačně porazil i mě. A Rosovou sice porážím, ale jen s velkou námahou. Takže bilance s Michlí 1:3, s hamrem 1:3 a se Slavojem 0:3. Tam nebyla hratelná ani jejich trojka.

 

Kluci si ale zaslouží pochvalu i za poslední 4. msíto v 3. třídě, protože to byla kategorie staršího žactva a věkem starší žák tam byl pouze Filip (2002), Adam je mladší žák (2004) a Patrik je nejmladší žák (2006). Adam s Patrikem se snaží, takže půjdou herně ještě hodně nahoru. Bohužel nám chyběl Dorian (2001), s kterým bysme Michli určitě porazili a který je letos v kategorii staršího žactva posledním rokem.

 

Přebory skončily rychle, protože ve 3. třídě byly pouze čtyři týmy, takže nás šekaly jenom tři utkání. Doma jsem byl už kolem poledne. Po obědě jsem si zalezl do vany a potom jsem si nakonec ještě zdříml. Rozebralo mě až kafe a pak jsem se věnoval zpracování výsledků z přeborů jak na stránku mládeže TTC Praha, tak na Magazín TTC Praha, ale i jako článek na Stolní tenis v Praze.

 

Co mě čeká zítra? V 9.30 klíčová schůze ohledně topení v sokolovně v Ďáblicích. Odpoledne pak první trénink mládeže v PinecAréně v Karlíně, kde potom hraje i náš D tým proti Hradčanům.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024