Na úvodní stránku




Poklidný začátek týdne

Míla

2016-01-18

Deníček

Přečteno: 2696


Dneškem začal poměrně pozvolna další týden. Aspoň jsem si trochu odpočinul po tom hodně pracovně nabitém týdnu, který skončil včera.


Protože včera moje práce neskončila v 22 hodin, jak jsem odhadoval, ale až po 23. hodině a šel jsem spát až půl hodiny před půlnocí, tak jsem si dnes hodinu přispal. Dopoledne jsem potom v kanceláři zkompletoval vyúčtování obou grantů do obálek a připravil k odeslání. Títra dopoledne je ponesu na poštu. Další práce byla hotová rychle a tak jsem byl už před polednem doma, naobědval jsme se, odpočinul jsem si po obědě a vyrazil jsem do Karlína.

 

Na tréninku bylo pět žáků. Po tréninku jsem využil toho, že už jsme neměl v PinecAréně žádný další program a odvezl jsem do Ďáblic tiskárnu, několik počítadel z turnaje a pár dalších drobností z turnaje, takže tam teď mám už jenom věci na trénink žáků a na naše utkání pražského přeboru družstev dospělých.

 

V Ďáblicích se toho moc nezměnilo. Na teploměru 5,5 stupně, v recepci 4 stupně, nahoru jsem nešel. Topenáři přidělal na zeď úchyty pro radiátory, ale topení není stále připojeno ke kotli. Zítra na schůzi se snad dozvím více podrobností.

 

Domů jsem dorazil před dvacátou hodinou, projel jsem internet, napsal deníček a půjdu odpočívat. Zítra mě čeká proplatit faktury z PinecAreny, jít na poštu a na finanční úřad, který je hned vedle, odpoledne potom schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha. Účetní závěrky naplánovaníé po schůzi od 16 hodin se přesouvají na pátek od 14 hodin. Takže snad budu mít aspoň klidnější večer.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024