Na úvodní stránku




Vítězství Atýmu a těsná porážka Htýmu ve třech

Míla

2016-01-21

Deníček

Přečteno: 3023


Dnešní den jsem měl hodně ve znamení stolního tenisu.


Po snídani jsem psal tři články na Magazín TTC Praha s rekapitulací 12. a 13. kola pražského přeboru družstev a potom jsme tam ještě doplnil článek s rekapitulací postavení jednotlivých týmů v tabulkách svých soutěží. Rekapitulace 13. kola vyjde až zítra.

 

Ještě jsme stihli telefonicky s panem Krčilem dohodnout detaily kolem topení v Ďáblicích. Radiátory jsou už upevněné a během dneška a zítřka by mělo dojít k dokončení zapojení topení. Pan krčil se má zítra s p. Příkopem sejít a mají dát dohromady ceny za vícepráce, takže zjistíme, jaký je z naší strany doplatek.

 

V úterý má ráno přijít technik s planoměrem. Doufejme, že bude tentokrát už vše vpořádku. V úterý tam pojedu, abych podepsal a orazítkoval potřebné dokumenty. Důležitá bude středa, kdy by se měly uvést do provozu kotle. Doufejme, že minimálně jeden z nich bude provozuschopný (raději oba).

 

Po obědě a krátkém odpočinku jsme si skočil koupit jídlo, které jsem si bral s sebou do PinecArény, kam jsem vzápětí vyrazil

 

Odtrénoval jsem žáky, jako sparing pomáhal Jakub Zahradníček. Potom jsme se najdel a čekal na příchod týmu H, který zde hrál utkání 7. třídy A proti Spartě Praha L. Naši hráli bohužel zase ve třech, táhla to rodina Podrazilových - otec Jirka a synové Vojta a Vašek. Nakonec podlehli Spartě těsně 7:10, takže je jasné, že cartier replica v plném počtu čtyř by vyhráli.

 

Důležité vítězství na vedlejsích stolech vybojoval A tým, který porazil 10:8 Petrovice. Lídrem byl Kuba Zahradníček, který udělal 4 a půl bodu. Tímto důležitým vítězstvím se Atým odpoutal z poslendího místa a je opět předposlední se ztrátou jediného bodu na desáté Klánovice.

 

Domů jsem dojel poměrně pozdě, zadal jsem výsledky, obodoval žáky a píšu tento článeček. A potom už rovnou do postele.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024