Na úvodní stránku




Celý den věnovaný jenom ďáblické sokolovně

Míla

2016-01-26

Deníček

Přečteno: 2813


Tak dnes jsem opravdu neřešil nic jiného, než věci bezprostředně spojené s ďáblickou skolovnou.


Začalo to ranním brzkým vstáváním v 6.10 hodin, kdy jsem hned po snídasni vyrážel do Ďáblic. Tam jsem s panem Krčilem čekal na technika od plynáren. K osazení plynoměru ale zase nedošlo. V projektu, který odsouhlasily plynárny, je sice plynoměr G6, ale v rozhodnutí plynárny je plynoměr G10. Firma, která dělal přípojku udělala rozteče na plynoměr podle projektu, tedy na G6. To ale byla chyba, jak jsme se bohužel dozvěděli až od technika, protože rozhodující je rozhodnutí plynáren. Technik zase odejel a my jeli také domů.

 

HUP opravila firma asi o dvě hodiny později, technik je objednaný na zítra mezi 10.00 až 12.00 hodin, takže tam jedu znova.

 

Sešli jsme se i s topenářem. Radiátory jsou už osazené, chybí jenom ten starý v recepci, protože tam ještě není. Horší zprávou je, že čerpadlo vyhazuje jistič, takže je špatné a nové stojí přes 10.000,-- Kč. Pokud se podaří zítra nebo ve čtvrtek rozchodit kotel, budeme ho muset objednat. Nutně potřebujeme, aby se v pátek už začalo topit a sokolovna se opřes víkend vyhřála.

 

Po obědě mě čekala schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha. Ujasnili jsme si tam priority kolem prací v sokolovně, začali jsem připravoval valnou hromadu TJ Stolní tenis Praha, která je svolána na 23. 2. 2016.

 

Schůze trvala necelou hodinu. Asi devedesát minut po jejím skončení dorazil p. Pozler, přinesl nějaké doklady, které jsou ale z již účetně uzavřeného roku 2015.

 

Po 18. hodině jsem opět doma, po večeři. Píšu deníček a pro dnešek z prací končím. Musím sladit zítřek, snad se stihnu vrátit z Ďáblic tak, abych mimo oběda stihl ještě nakoupit. Odpoledne musím zase do PinecArény trénovat žáky, potom chvíli trénink můj a nakonec řídit utkání našich žen. Sám se potřebuju riozehrát, či spíše natrénovat, na čtvrteční utkání F týmu se Stodůlkami. Rád bych udělal aspoň bod, ne jako minule pouze půl bodu za čtyřhru.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024