Na úvodní stránku




Už chybí jenom čerpadlo

Míla

2016-01-28

Deníček

Přečteno: 2735


Dnešek byl opět ve znamení pilné práce. V ní jsem stihl i nákupy a prostě také věci pro sebe.


Dopoledne jsem se chvíli věnoval emailům, účetnictví TTC Praha, potom řešením jednoho utkání TTC Praha F v příštím týdnu. Konečně jsem měl i čas na větší nákup, protože lednici jsem měl už skoro úplně prázdnou.

 

Po obědě jsem se dozvěděl radostnou novinku, že oba kotle orologi replica v ďáblické sokolovně jsou funkční, ale nefunguje čerpadlo a tento typ Sigma 20-NTV-30-11-LM-80 FT120 stojí nové kolem 20.000,-- Kč. Od sehnání čerpadla, které se zatím snažíme sehnat starší, můžeme topit do druhého dne.

 

Ještě jsem tedy udělal článek na nábor žáků od 8. 2. 2016. Zatím je pouze na strýánce mládeež TTC Praha. Zítra jej ještě zpropaguju ma další weby.

 

Vyrazil jsem na trénink žáků do PinecArény. Žáci byli dva, někteří už odjížděli na pololetní prázdniny. Byl to vpodstatě poslední trénink v tomto pololetí.

 

Pak jsme měl chvíli přestávku, než jsme hráli utkání se Stodůlkama G, které jsme vyhráli. Z toho přinesu samostatnou reportáž.

 

Domů jsem se vrátil až kolem 22. hodiny. Ještě jsem po cestě řešil přihlášku Adama P. na pražský přebor dvouher dorostu. Pražský přebor družstev, který je zítra, nestíhá, protože je na lyžařském výcviku, z kterého se vrací až odpoledne. Takže pro nedostatek hráčů se zítřejšího pražského přeboru družstev dorostu neúčastníme.

 

Na přebory jednotlivů se na sobotu nepřihlásil nikdo, na neděli na dvouhry dorostu se přihlásil Adam P. Zítra se mi ozve a domluvíme se, kde se sejdeme.

 

Článek do deníčku mám hotov, ještě napíšu reportáž z utkání TTC Praha F. Sokol Stodůlky G a potom hurá do postele.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024