Na úvodní stránku




Topíme

Míla

2016-02-01

Deníček

Přečteno: 2787


Ode dneška v ďáblické sokolovně topíme.


Dopoledne jsem hned od rána řešil nábor. Dohodl jsme se, že v pátek a ob úterý od konce února rozjedu druhou tréninkovou skupinu v PinecAréně. Starší kluci, kteří jsou schopni doject do Ďáblic i do Karlína tak budou mít možnost vybírat z čtyř a půl termiínů tréninků. Takže jsem dotiskl letáčky a kopletoval je do obálek. Zabralo to tolik práce, že jsem to za dopoledne sotva stíhal.

 

Po obědě nezbyl ani čas na relax a řešil jsem další záležitosti. Došel jsme si ještě kopit nějaké koláčky na svačinu a večeři a chleba. Nakonec jsem s půlhodinovou rezervou vyrážel nejprve na poštu, kde jsme poslal letáčky na nuábor do Ďáblic i Karlína. Protože jsme přišel hned na řadu, tak jsme byl v PinecAréně, kam jsem potom jel, o půl hodiny dřív a chvíli jsem čekal, než dorazil Ota.

 

Na sparing přišel Honza a odtrénoval jsem Filipa. Nikdo jiný zase nedorazil, dva kluci byli omluveni z logistických důvodů.

 

Po tréninku jsem zbalil věci a nachal si v PinecAréně pouze košík s míčky na zásobník míčků a jeden atletický žebřík. Počítadla a testovačky jsem převážel do Ďáblic ještě s dalšími drobnostmi.

 

Do sokolovny jsme dorazil až za tmy. Vybaluil jsem věci, p. Krčil tam nebyl a topení bylo vlažné. Po mojí SMSce dorazil a zjistili jsme, že vypadl jistič. Dorazil i p. Pozler a zavolali jsem i panu Slywinszkému, který tam zítra uklidí nářadí, zbylý materiál, ale i obaly z radiátorů a prostě připraví halu na úklid, aby tam mohla Blanka, která tam dorazí se mnou ve středu ráno, uklidit.

 

S p. Pozlerem jsme tam byl nejméně do 21 hodin. Když jsme odcházeli, byly radiátory tak rozpálené, že na nich nešla udržet ruka. V hale je sice zatím jenom 11 stupňů, ale během úterý se to vyhřeje.

 

Napsal jsem deníček, ještě udělam pár drobností na počítači a hajdy na kutě. Dnešek byl docela náročný. Ale hlavně, že se v sokolovně topí.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024