Na úvodní stránku




Dnes celý den v Ďáblicích

Míla

2016-02-03

Deníček

Přečteno: 2642


Dnes jsme jel ráno do Ďáblic a vrátil jsem se odtamtud před chvílí večer.


Ráno jsme měl sraz s Blankou na metru na Pražského povstání a jeli jsme společně do ďáblické sokolovny. Blanka zde udělala úklid, já zaktualizoval vývěsku, utřel jsem a srovnal pingpongové stoly, urovnal jsem ohrádky, nachystal jsem věci na trénink - míčky do košíků (zásobníků).

 

V 15 hodin přišel revozní technik na kotel, proměřil jej a zkonstatoval, že kotel by měl vydržet tuto sezónu, ale pak je dobré jej vyměnit. Druhý kotel je vadný, teče. Topení topí pěkně, v hale bylo 16 stupňů.

 

Po jedenácté hodině jsme šli s Blankou na oběd. Po obědě jsme si dali kafe, Blanka ještě dodělal úklid a já postavil sedmý stůl na podiu a dal jsem na něm do provozu robota.

 

Na trénink dorazili tři žáci, kteří měli kontrolní turnaj. Vyhrál Petr, před Adamem Ch. a Patrikem P.

 

Po tréninku jsme se navečeřel a postupně dorazili hráči na utkání SF SKK El Niňo M - TTC Praha E, které se hrálo po reciproční výměně heren u nás (na podzuim jsme hráli na Kotlářce, protože se u nás netopilo). Vedl jsem zápis, naši prohráli 10:1.

 

Domů jsme dorazil okolo půl desáté večer. Zadal jsem výsledek, naskenoval a poslal zápis. Teď ještě řeším opravu počítače, který dopopledne v Ďáblicích skolaboval, takže teď tam není ani jeden funkční počítač.

 

Zítra zase trénuju žáky, bude opět kontrolní turnaj a potom se hrají dvě utkání - TTC Praha D - Sokol Stodůlky F (6. třída B) a TTC Praha G - Sparta Praha K (7. třída A). Tak doufám, že tyto týmy uhrají lepší výsledek, než dnes E tým. Pokud se zadaří, přijde Honza Smíšek a já po tréninku žáků potrénuju, abych měl formu na pátek, kdy hraje TTC Praha F 7. třídu proti Spartě K.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024