Na úvodní stránku




Náročný, ale zatím dobrý začátek týdne

Míla

2016-02-09

Deníček

Přečteno: 2677


V pondělí jsem se celý den nezstavil, ale večerní pocit byl dobrý. Dnešek bude stejně náročný, možná ještě více.


V pondělí jsem začal hned ráno prací na počítači. Bohužel jsme stihl asi polovinu naoplánované práce. Zaúčtoval jsme nběkolik dokladů, nakopíroval pár formulářů. Potom jsme musel udělat aspoň nezbytný nákup a dojít do bankomatu.

 

Odpoledne jsme odtrénoval žáky,kterých se sešlo devět, tedy 100%. Zprovoznil jsme robota, na kterým jsme prvně v Ďáblicích trénovali. Jednou se sice seknul, ale dals i říct. Zatím je pomalejší, ale věřím, že se rozběhá. Roční stav mimo provoz takovým zařízením nesvědčí.

 

Na nábor přišla jedna žákyně, která si vzala přihlášku a přijde na trénink ve středu. Předali jsme ceny za bodování, za 5. místo má u nás cenu Ríša Palička, který si pro ni přijde snad ve středu.

 

Na nábor do rekreačního oddílu přišli čtyři noví hráči. Chtěl jsem zahájení činnosti oddílu připomenout Danovi Horálkovi, ale zjistil jsem, že na facebooku už není. Jiný kontakt na něj bohužel nemám. Zkusím hledat v starých přihláškách do TTC Praha. To je jedna z věcí, které jsem v pondělí nestihl.

 

Dnes jsme byl hned ráno ve veklko obchodu drogerie. S Blankou jsme tam koupili hodně věcí do sokolovny. Ztaím za moje peníze, no snad se mi někdy vrátí. Domů jsme dorazil akorát na oběd. A hned po obědě zase zařizování odhledfně dnešní schůze představenstva, která je výjimečně večer a v Ďáblicích.

 

Dnes jedu do Ďáblic na 16. hodinu, kdy tam budeme zprovozňovat opravený server a počítač, který tam byl zatím místo něj. Potom mě čeká důležité utkání v 7. třídě B za náš F tým proti Kbelům. A po outkání stejně důležitá schůze, na které s ebude projednávat zejména zprovoznění topení v šatně žen a ples fotbalistů, který je plánován na sobotu 20. 2. 2016. Zde je pohyb k dobrému, protože s ezapojí i vedlejší restaurace, která bude zajišťovat občerstvení. A my hlavně potřebujeme nyní každou korunu, protože na konci měsíce musíme začít splácet dluhy a musíme mít i na provozní režii (elektřina, plyn, internet a telefon, úklid, toaletní potřeby apod.).

 

Dnes se vrátím domů nejspíš hodně pozdě, takže další deníček bude až zítra.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
17.04.2024