Na úvodní stránku




Čtvrtek a pátek bez trochy odpočinku

Míla

2016-02-12

Deníček

Přečteno: 2649


Čtvrtek a pátek nejlépe charakterizuji slovy práce, práce, práce,...


Ve čtvrtek jsme měl ráno sraz s Blankou na metru a jekli jsme do Ďáblic. Já umýval stoly, Blanka uklízela. Po obědě jsme si zašli do sousední restaurace na oběd, potom jsem se konečně dostal na poštu s dopisem a ještě jsem šel nakoupit. Následovalo kafe a čekání na trénink žáků. Ti chodí ve čtvrtek pouze tři, takže dva vždycky trénovali spolu a třetí trénoval na robotu.

 

Po tréninku žáků jsem měl chvíli přestávku na to se najíst a potom jsem rozhodoval utkání 6. třídy A TTC Praha E - SK Slivenec D, které dopadlo 10:7. Náš E tým se konečně dočkal prvního vítězství a snížil náskok na předposlední Slivenec z 9 na 6 bodů.

 

Z veřejnosti nikdo hrát nepřišel, utkání skončilo kolem, 21. hodiny a jel jsme domů. Na metro mě vzal autem Láďa.

 

V pátek jsem hned ráno jekl s Jirkou na nákup do Makra. Jirka mě vyzvedl doma a naložili jsme rohožky a mop. Počítal jsme původně s nákupem za 5.000,-- Kč, ale vzal jsme si traději do rezervy ještě další 2.000,-- kč. Nakonec to bylo skoro 8.000,-- Kč, ale naštěstí jsem měl v peněžence ještě peníze navíc, ale celou částku jsem už dokládal v drobných.

 

V Ďáblicích jsme nákup zdárně vyložili, včetně mopu a rohožek a jeli jsme zpět. Jirka mě vysadil na metro C na Muzeu, takže jsem dojel domů, kde jsme ještě musel do kanceláře pro peníze a potom hned na nákup, abych měl o víkendu co jíst. Po nákupu jsem se naobědval, šel do kanceláře, kde jsem zkompletoval podnájemní smlouvu na ples. Ještě jsem vytiskl body a proúčtoval nákup z Makra a zaúčtoval pár dalších dokladů. Potom už byl čas jet do Ďáblic, perotože jsemme potřeboval urovnat nákup z Makra a dát ho do výlohy. Vyvěsil jsem i ceník.

 

Než přišel na trénink Martin, tak jsem si chvíli zkoušel podání. Potom jsme s Martinem trénovali. Mezitím ještě přišel předseda SK Ďablice podepsat podnájemní smlouvu na ples a zaplatit nájem. Potom jsme s Martinem dál trénovali a před 21. hodinou jsme jeli domů.

 

Protože zítra rozhoduji zápas 3. ligy na Kotlářce, který začíná už od 9.30 hodin, tak dnes balím a jdu spát.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024