Na úvodní stránku




Dnes měly být hotovy zbylé dvě sekce

Míla

2015-12-08

Deníček

Přečteno: 3275


Dnes měly být hotovy zbylé dvě sekce mé osobní stránky, ale jak se říká člověk míní pán Bůh mění. Prostě již delší dobu nejsem pánem svého času.


Dopoledne jsem zařizoval věci kolem čtvrteční brigády v Centru stolního tenisu Ďáblice, kde budeme od rána od 9 hodin vysávat a potom vytírat. Pak jsem ještě řešil předkládání utkání pražského přeboru a najednou byl čas jít nakoupit a naobědvat se.

 

Po obědě, než jsem se rozkoukal, bylo 14 hodin atím i čas schůze Představenstva TJ Stolní tenis Praha. Ta trvala sice krátce přes hodinu, ale vyplynulo z ní spousta úkolů. Pak Krčil své závazky přenesl z TTC Praha na TJ Stolní tenis Praha, což pro mě znamenalo sepsání trojdohody a následné proúčtování. Takže 30 minut práce navíc. Potom evidence nákladů a darů, vytištění zápisu, jeho skenování a další drobnosti a najednou byl čas na večeři.

 

Teď, když jsem po celém dni pořádně utahaný, nemám už na práci na osobní stránce ani pomyšlení, protože je už 20 hodin a v pracovním tempu jsem už od 8 hodin od rána. To jsem chtěl ještě vyplnit kontrolní protokol k bytu a nebytovému prostoru Internet mládeži z.s., protože jsem nemohl být doma při kontrole (samozřejmě jsem byl ten den pracovně v CST Ďáblice).

 

Takže kdy se dostanu k pokračování práce na stránce. Nevím. Zítra asi ne, protože potřebuju vyřídit s podnájemníkem garáže, že neplatí už od září nájem. Potom potřebuju dioma aspoň minimálně uklidit, hlavně vynést odpadky netříděné i tříděné a při tom čekat, jestli přinese listonoška stavební povolení na plynovou přípojku do sokolovny v Ďáblicích. Možná jednu sekci zkusím rozpracovat, ale stačí, aby do toho přišla jakákoli maličkost a už na to bude tak málo času, že bych to nedodělal a programování není věc, která se dá dělat na pětkrát po deseti minutách.

 

Ve čtvrtek budu celý den v Ďáblicích. V pátek bych snda trochu času mít mohl, ale čeká mě nákup na víkend a redaktorské povinnosti.A možná cesta na poštu pro stavební povolení, poklud ho listonoška nepřinese zítra (ve středu), ale až ve čtvrtek, kdy nebudu celý den doma.

 

O víkendu se jdu dívat na 1. ligu na KT Praha. To je nutný relax, bez kterého bych asi tenhle týden bez psychické újmy na svém zdraví nepřežil. Navíc je i teoretická možnost, že tam půjdu pracovně jako vrchní rozhodčí, protože jsem pro tyhle utkání jako náhradník.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024