Na úvodní stránku




Úterý ve znamení schůzování

Míla

2016-02-23

Deníček

Přečteno: 2936


Dopoledne příprava schůze, odpoledne dvě souběžné schůze a po nich jejich zpracování a další drobnosti.


Dnešní den by se dal shrnout jednou větou, jak jsem uvedl v upoutávce. Dopoledne jsem připravoval schůze, při tom jsem ještě stihl napsat článek o plesu v Ďáblicích. Pak jsem vyběhl na krátký nákup, poobědval a po vypití kafe jsem zase spěchal do kanceláře, kde se konala nejprve schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha a hned po ni Valná hromada TJ Stolní tenis Praha. Schůze byly dobře připravené, tak se projednával bod za bodem. Jediné, co jsme neprojednali na místě a na co máme asi týden, je probrání faktur p. Příkopa a jejich zkontrolování.

 

Valná hromada schválila výroční zprávu za rok 2015, vzala na vědomí zprávu io činnosti a o hospodaření za rok 2015 a schválila rozpočet a plán činnosti na rok 2016. Ještě jsem si vytiskl předlohu výroční zprávy a zkusím ji stihnout tenhle týden nakopírovat.

 

Teď už zbývá pouze konference TTC Praha, která je svolána na 7. 3. 2016.

 

Zpracoval jsem zápisy a přílohy z obou schůzí a rozeslal členům. Ještě jsem stihl objednat medaile na turnaje. A pro dnešek končím. Zítra mě zase čeká práce v kanceláři - vystavování faktur a jejich proplácení a další agenda. A odpoledne zase do Ďáblic trénovat žáky a potom hrají utkání naše ženy.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024