Na úvodní stránku




Úterý plné administrativy

Míla

2016-03-01

Deníček

Přečteno: 2874


Dnešek jsem s výjimkou nákupu a návštěvy holiče strávil celý v kanceláři, kde jsem udělal spoustu práce. Ty dvě krátké vycházky v bílé čvachtanici mi úplně stačily.


Ráno jsem se pustil do tisku diplomů pro Jarní turnaj mládeže a vytiskl jsem i diplomy pro včerejší Podzimní pohár TTC Praha čtyřher. Potom jsem elektronicky podal daňové přiznání za TTC Praha. Zabralo to celkem dost času, protože je tam hodně příloh. Končil jsem před desátou a šel jsem se objednat do kadeřnictví na 15 hodinu. Rovnou jsme potom obešel nákupy, kterých naštěstí moc nebylo.

 

Po obědě jsem si dal krátký relax a šel jsme zpět do kanceláře udělat daňové přiznání pro TJ Stolní tenis Praha. To jsem stihl akorát do 15. hodiny, než jsme šel k hiliči a potom jsme šel znova do kanceláře, udělat svoje osobní daňové přiznání.

 

Naštěstí si daňový portál pamatuje rozpracované formuláře, protože mi asi šestkrát spadl prohlížeč MSIE (kvalitka od Microsoftu). Vše jsem zdárně zvládl. Zkoušel jsem ještě zpracovat hlášení pro Pražskou správu sociálního pojištění, ale návod nějak neodpovídá elektronickému formuláři. Tak jsem to znechuceně zavřel a šel na večeři. Zítra je taky den. Dnes jsem se ještě stihl přihlásit an další dva kempy stolního tenisu.

 

Ještě dlužím popsat pondělí. To jsme trávikl dopoledne také v kanceláři, kde jsme množil tabulky a zápasy utkání mužů. Potom jsem ještě prodloužil digitální podpis. Po iobědě jsme vyrazil do Ďáblic a cestou se stavoval pro medaile. V nich ale byla chybná loga, takže tam budu muset zítra znova.

 

Odpoledne jsem odtrénoval žáky a v rámci rekreačního oddílu jsme měli turnaj čtřyher, o kterém se více dočtet zde. S Karlem Pešatou jsme skončili druzí.

 

Zítra mě čeká dodělat to sociální a zdravotní pojištění a vyrazit hned po obědě, abych vyzvedl medaile. Pak si ještě musím koupit materiál na tousty a mléko, protože budu v Ďáblicích přespávat, abych tam ve čtvrtek dopoledne zase umyl stoly a měla by tam proběhnout i brigáda na lepení lina do předsálí a dalších dodělávek, jako utažení skobiček u loga a nástěnky apod. Potom trénuju žáky a bude turnaj pro veřejnost, na který zatím moc lidí přihlášeno není.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024