Na úvodní stránku




Úspěšný začátek týdne

Míla

2016-03-15

Deníček

Přečteno: 3083


Po pingpongovém víkendu, kdy jsem byl jako vrchní rozhodčí 3. ligy v Michli, jsem začal v pondělí v plném tempu.


Sobotu a neděli jsem trávil jako vrchní rozhodčí 3. ligy v herně Sokolu Michle, kde jsme před mnoha lety začínali jako rekreační oddíl TTC Praha. Od doby, kdy jsme si založili Centrum zábavy v Karlíně, jsem tam nebyl. Do michelské sokolovny to mám asi dva kilometry, takže jsme to spojil i se zdravotní procházkou. Tam z kopce a zpátky do kopce. V sobotu i cv neděli.

 

V pondělí jsem musel hned ráno jít pro razítko, zpátky jsme se do kopce svezl dvě stanice, protože jsem šel ověřovat smlouvu. Pak jsem ještě obstaral nákup. Chvíli jsem dělal v kanceláři i účetnictví. A odpoledne jsme vyrazil do Ďáblic, kam jsem vezl stojak na nádoby na tříděný odpad. Ten jsem po příchodu sestavil, potom mi s tím pomohl Karel Pešata.

 

Odtrénoval jsem žáky a připravil zápis pro utkání pražského přeboru. Náš D tým hrál proti týmu Bulldogs Pub a vyhrál. Rekreační oddíl měl na zbylých stolech Mistrovství TTC Praha čtyřher. Hrál jsme s Jirkou Jansou, celkem nás bylo pět párů a tak jsme hráli každý s každým. S Jirkou jsme vyhráli.

 

Dnes bylo dopoledne venku hnusně, tak jsme rád, že jsme nikam nemusel. Dopoledne i odpoledne jsem trávil v kanceláři a opravoval jsme vyúčtování grantu MČ Praha 8. Vše hotovo, v pátek to nesu odevzdat.

 

Zítra vyrážím z domu dříve, protože jedu na vzpomínkové setkání na Galéna, které je od 10 hodin v Revoluční ulici. Tam uvidím pár lidiček, které jsem dlouho neviděl. A rovnou odtamtud pojedu do Ďáblic. Tam mě čeká tzrénink žáků, dva mistráky a po nich jedna schůze. Po ní přespím, večer budu muste ještě rozvinout role linolea. Ve čtvrtek budeme od rána lepit zbytkové linoleum do předsálí. Mimo to budu muset ještě umýt stoly. PO tréninku žáků tam budou dva mistráky a potom další schůze.

 

Obě schůze se týkají volnočasových nesportovních aktivit v Ďáblicích. Vpodstatě obnovujeme činnost Sdružení klubů správných kamarádů ČR, abychom jej přetransformovali na spolek pro volný čas v Ďáblicích.

 

Takže domů se vrátím až ve čtvrtek večer. A pátek bude od rána taky zase pracovní, odvézt opravené vyúčtování a potom pracovat na přípravě zapsání přetransformovaného spolku. Takže budeme úředně podepisovat a pokud to stihnu, tak to odvezu do podatelny Městského soudu ve Slezské ulici. Ale to vypadá spíš až na pondělí.

 

V sobotu půjdu asi jako rozhodčí na turnaj ve stolním tenisu dětí z dětských domovů, ale zatím k tomu nemám žádné bližší informace, nic není potvrzeno.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024