Na úvodní stránku




TTC Praha E - AC Sparta Praha L 10:4

Náš tým TTC Praha E si tímto vítězství upevnil v tabulce 7. třídy A první pozici. Po vítězství na Střížkově, se s vítězstvím počítalo, ale věděli jsme, že to nebude standné, protože Sparta se Střížkovem remízovala 9:9.

 

TTC Praha E - AC Sparta Praha L 10:4

Filip, Brýna - Hofman, Jungwirthová 3:0(8,5,9), Haba, Fuček - Rulc L., Rulc M. 0:3(-5,-5,-9), Haba - Hofman 0:3(-16,-10,-11), Brýna - Jungwirthová 3:0(6,4,5), Fuček - Rulc M. 3:0(6,7,1), Filip - Rulc L. 0:3(-9,-7,-8), Brýna - Hofman 0:3(-7,-5,-9), Fuček - Jungwirthová 3:0(3,4,8), Filip - Rulc M. 3:0(7,5,7), Haba - Rulc L. 3:1(5,-9,8,5), Fuček - Hofman 3:2(-11,7,5,-7,8), Filip - Jungwirthová 3:0(4,5,6), Haba - Rulc M. 3:0(4,6,7), Brýna - Rulc L. 3:1(-9,7,3,8)

Body domácích: Fuček 3, Filip 2,5, Brýna 2,5, Haba 2

Body hostů: Hofman 2,5, Rulc L. 1,5, Rulc M 0,5, Jungwirthová 0

Soutěž: 7. třída A

Hráno: CST Ďáblice 10. 11. 2016

 

Po čtyřhrách to bylo 1:1. S Martinem Habou jsme v této sezóně ještě nevyhráli ani jednu čtyřhru. Kazíme oba, mě se ve čtyřhře nedaří hrát aktivně útočně trávou. Ve dvouhrách mi to potom jde lépe, ale ve čtyřhrách moc kazím. Mám rezervy i v příjmu podání na bekhendu, přičemž ve dvouhrách jsem ale už tento problém neměl. Zkusím tedy ve čtyřhře hrát bekhendem trávou spíš pasivněji. Uvidíme, jak si potom Martin poradí s hrou na rozehrávku soupeře.

 

Nečekaná byla prohra Martina Haby s Hofmanem. Karel Brýna udělal povinný bod s Jungwirthovou a bylo to 2:2. Já jsem porazil mladšího Rulce, s kterým to ale nebylo vůbec snadné. Na to, že je ročník 2006 hraje fantasticky. Až v třetím setu mi to usnadnil, protože odešel psychicky.

 

Z vedení jsme se ale dlouho neradovali, protože Mirek Filip nečekaně prohrál s Rulcem starším. Je sice fakt, že Rulcovi výrazně pomáhaly "prasátka", občas dal i tři za sebou. Bylo to 3:3.

 

Následně prohrál Karel Brýna s Hofmanem a prohrávali jsme 3:4 a už to vypadalo na dramatické utkání až do konce. Rulc s Hofmanem se zdáli neporazitelní, což by ale znamenalo možnost uhrát maximálně remízu.

 

Porazil jsem Jungwirthovou, což byl svým způsobem taky povinný bod, ale ani to nebylo lehké. První dva sety v pohodě, v třetím jsem ale prohrával myslím dokonce 0:5 a musel jsem otáčet. Dokázal jsem uhrát další bod a vyrovnat na 4:4.

 

Mirek Filip vybojoval povinný bod nad mladším Rulcem a Martin Haba konečně prolomil smůlu a porazil staršího Rulce 3:1. Konečně jsme šli do většího vedení 6:4.

 

Následoval klíčový zápas mě s Hofmanem. První set jsem těsně prohrál v koncovce, přičemž v průběhu jsem měl těsný náskok. Důležité bylo, že jsem vyhrál druhý set a vyrovnal na 1:1. Hofman byl potom nervozní, takže třetí set byl mírně snažší a vedl jsem 2:1. Velkou bitvou byl čtvrtý set, který jsem prohrál 7:11 a bylo vyrovnáno. Nastalo drama pátého setu. V něm jsem perfektně zvládl koncovku a vyhrál 3:2. Připsali jsem si nečekaný bod na 7:4. Málokdo ais čekal, že porazím dosud v tomto utkání neporaženého Hofmana.

 

Mirek Filip přidal další povinný bod s Jungwirthovou na 8:4. Další povinný bod dělal Martin Haba nad mladším Rulcem na 9:4. S očekáváním jsme sledovali boj Karla Brýny s nebezpečným Lukášem Rulcem. Mezitím už byl rozehrán i další zápas Mirka Filipa s Hofmanem, který se už nedohrál, protože mezitím Karel vyhrál 3:1 a my získali desátý vítzný bod.

 

Je to poprvé, co jsem za šest let a kousek, co hraji stolní tenis registrovaně, uhrál v některém utkání nejvíce bodů a byl jako jediný bez porážky (nepočítaje v to čtyřhru). Určitě tomu napomohl pondělní trénink s Davidem Štěpánkem. Dobře jsem i rozvrhl síly, protože se od víkendu potýkám s nějakou virózou, naštěstí bez rýmy, ale s kašlem.

 

Tak teď se dát do kupy na víkend, hlavně zlikvidovat kašel, protože soudcuju extraligu KT Praha proti oběma Hradcům Králové.



Přidání komentáře k článku TTC Praha E - AC Sparta Praha L 10:4



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024