Na úvodní stránku




Máme vysátou halu

Míla

2015-12-10

Deníček

Přečteno: 2853


Tak jsme se dočkali, dnes byla vysáta hala a žáci tak po dlouhé době trénovali v bezprašném prostředí.


Dnešek byl náročný, ale přinesl výsledky. V 8.10 jsem měl na metru sraz z Blanou a jeli jsme do Ďáblic. Blasnka měla na starosti úklid, já čekal na Jirku Podrazila, který přijel se stavebním vysavačem a následnmě jsme vysávali halu, kterou portom za náma Blanka vytřela. Přčed tím zvládla Blanka vytřít podium a šatny mužů a žen.

 

Mezitím dva kopáči začali pracovat venku na výmkopu pro venkovní přípojku plynu. Zdárně dokopali až k potrubí. Dle instrukcí firmy, která bude přípojku dělat, ještě výkop zítra rozšíří a vysekají do fasády niku pro skříňku pro plynoměr.

 

S Blankou jsem vyrazili na oběd, po němž Blanka jela domů, já si dal fafe a nalepil jsem jednu novou pálku a na druhé jsem vyměnil potah. Během toho jsem vytrávil, tak jsme potom ještě umyl octovou vodou stoly na stolní tenis.

 

Od 16 hodin začal trénink žáků v bezpračné hale na umytých stolech. Takže po delší době jsme do rozcvičky vrátili i skákání přes švihadla. Od příštího týdne přibudou i atletické žebříky. Jediné, co nás trápí je, že stále nemáme topení a bohužel není v brzkém dohledu. Vypadá to, že do Vánoc nebude.

 

Po tréninku žáků jsem se navečeřel a čekal mě trénink jednoho dospělého hráče., který hraje OP4. Končili jsem kolem půl osmé a potom jsem udělal hublot replica tržbu a vyrazil autobusem a metrem domů. Byl to docela perný den, jsem zdravě unavený, ale spokojený. Vše, co jsem si naplánoval, jsem udělal.

 

Zítra mě čeká relativně klidnější den. Dopoledne musím ještě dodělat jedno účetnictví, nakoupit, zapracovat na tabulce financí pro TJ Stolní tenis Praha, popř. zapracovat i na osobní www stránce, zdyde-li čas. Včer totiž hraju utkání 7. třídy, kdy hraje náš F tým proti El Niňu. Původně se to mělo hrát u nás v Ďáblicích před dvami týdny. Naivně jsem to posunul v naději, že se to odehraje u nás, že už bude v provozu topení. Dnes ale topení není a tak jsem to nehráli a hrajeme to zítra na Kotlářce. Tak držte palce.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024