Na úvodní stránku




Další nabitý týden skončil

Míla

2016-04-24

Deníček

Přečteno: 3048


Týden utekl jako voda a ani jsem se nezastavil.


Pondělí probíhá pořád stejně, dopoledne práce v kanceláři a odpoledne potom trénink žáků v Ďáblicích a po něm rekreační oddíl, kde jsem si odehrál dva zápasy do Ligy TTC Praha a oba jsem dle očekávání prohrál.

 

V úterý jsem jel s Blankou a Vaškem obhlédnout garáž, kterou mi neplatící nájemník stále nepředal. V úterý to budu řešit dále, jedu tam s Petrem Balcarem. Jetš kolem toho budu mít zařizování i zítra dopoledne.

 

Pootm jsem urgoval medaile, opravoval fotku v článku, posílla email, byl ve FIO bance, kde jsme zakládal účet pro Ďábové Praha, z.s. Ještě jsme tisknul diplomy na přebory TTC Praha mládeže a několik různých drobností.

 

Ve středu jsem po cestě do Ďáblic vyzvedával mediale na Přebory TTC Praha. A zase trénink žáků a potom turnaj pro veřejnost. Tentokrát jsem nehrál. Přespal jsem do čtvrtka, kdy jsme ráno umyl stoly a věnoval se práci v CST Ďáblice. Blanka opět uklízela, po obědě, když jsme byli hotovi a dorazil venca, jsme hráli Mariáš. Poprvé se mi podařilo vyhrát, ale bylo to těsné a na poslední chvíli. Dopoledne jsem ještě pracoval na eAlbu a vynesl do kontejnerů tříděný odpad. Odpoledne jsem odtrénoval žáky, rychle jsem se navečeřel a organizoval jsem Přebory TTC Praha mládeže. Turnaj trval přibližně dvě hodiny, domů jsem jel až autobusem po 20. hodině. Výsledky přeborů najdete na http://www.magazin.ttcpraha.cz/clanek.php?id=1025.

 

V pátek jsem kompletoval žádost o grant Ďáblové Praha, z.s. na MČ Praha 8 a odnesl jsem ji na poštu. Potom jsem šel podepsat smlouvu na provozní grant od Magistrátu hl. m. Prahy pro TJ Stolní tenis Praha. V podvečer jsem jel do Ďáblic, kde jsem byl na tréninku TTC Praha sám. Zhruba hodinu jsem si aspoň trénoval podání, zbytek času padl na pracovní rozhovor ohledně záležitostí TJ Stolní tenis Praha. Odjížděl jsem autobusem ve 20 hodin.

 

V sobotu jsem se po ránu vykoupal, dopoledne jsem toho moc nestihl. Jel jsme na reportáž galavečera Talent Awars. Reportáž najdete zde. Takže jsem až do večera dělal fotoalbum. Článek jsem měl už předpřipravený, takže jsem je jenom doplnil a přidal do něj fotografie.

 

V neděli jsme dopoledne účtoval a po obědě jsem pracoval na fotoalbu z play off KT Praha, což byl rest už skoro měsíc starý. Potom jsem dělal články a nakonec doobjednal zboží na Vše na stolní tenis.

 

Zítra musím na poštu pro dopis, vyřídit něco dole v Nuslích, odpoledne pak pravidelný porgram v Ďáblicích. V úterý pojedu kvůli garáži a odpoledne budu honit resty z tohoto týdne. Taky budu muste připravit schůzi představenstva TJ Stolní tenis Praha, která bude ve středu 27. 4. po turnaji. Ve čtvrtek nás čekají přebory TTC Praha dospělých, na kterých je už teď přihlášeno asi 16 hráčů, včetně většiny hráčů z A týmu. O víkendu mě potom v sobotu čeká šestý turnaj Velké ceny CST Ďáblice mládeže, který budu zpracovávat jetšě i v neděli, kdy budu muset poslat propozice na závěrečný finálový turnaj TOP 16, který bude v sobotu 7. 5. 2016. Neděle 1. 5. je pro mě na dlouho dobu volnou nedělí, protože 8. 5. bude po turnaji TOP 16 rodinný turnaj, 14. 5. je turnaj pro veřejnost Vlado Cup a po něm 15. 5. Jarní šach Ping, 21. a 22. 5. jsme přihlášen jakio rozhodčí na MČR mladších žáků, kteríé je v Praze, a 27. až 29. 5. jsem přihlášen jako rozhodčí na Velkou cenu Prahy. 4. 6. je další turnaj pro veřejnost pro dospělé Dalibor Cup a po něm Rodinná Grand Prix RC modelů aut na vysílačku. Takže první neděle, kdy budu doma je až 12. 6. Na sobotu 11. 6. je zatím naplánován také turnaj pro veřejnost, ale pokud nezačne chodit výrazne více lidí, bude zrušen. Další plný víkend mám totiž 18. a 19. 6. (turnaj a potom střelby ze vzduchovky) a 25. 5. je další turnaj, který se možná zruší a 26. 5. mám volno.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024