Na úvodní stránku




Pořád ve víru pingpongu

Míla

2016-05-24

Deníček

Přečteno: 2935


I další uplynulý týden ybl hodně ve znamení stolního tenisu, zejména díky víkendu, kdy jsme byl jako rozhodčí na mistrovství České republiky mladšího žactva v Praze.


Pro pořádek začnu zase od pondělí a opět jenom telegraficky.

 

V pondělí mě čekalo dělat účetnictví, potom jsem se domluvil s p. Truhlářem, že můžu 11. 6. na posezení s KT Praha na Karlštejn, protože koncert The Crash se o týden posunul. Dále jsem pracoval na fotoalbu, vytvořil a namnožil letáčky pro průzkum zájmu akcí Ďáblové Praha, z.s. V Ďáblicích po tréninku žáků hrací den rekreačního oddílu - ale nehrál jsem, protože jsem měl předehráno.

 

Úterý rozeslání pozvánek na středeční turnaj, potom jsem jel do Fio banky, kvůli změně názvu ze Sdružení klubů správných kamarádů ČR na Ďáblové Praha, z.s. i změně periodicity výpisů z běžného účtu. Kondčně jsem sehnal kapsáče, kalhoty, které jsme sháněl a na PRE jsem vyřídil pro Internet mládeži, z.s. změnu názvu na fakturách z původního Informačního centra oddílů a klubů. Objednal jsme přes internet medaiel na akce Ďáblů Praha a v Alze akumulátor do foťáku. Ještě jsem stihl nachystat schůzi představenstva TJ Stolní tenis Praha. A mimo to jsme pracoval na novém portálu - rozcestníku stránek JunWeb.

 

Ve středu jsem od rána pracoval na portálu JunWeb, v Ďáblicích jsem odtrénoval žáky, proběhl turnaj Grand Prix CST Ďáblice a po něm schůze představenstva TJ STP.

 

Ve čtvrtek jsem jako vždy byl v Ďáblicích už od rána a umyl jsem stoly na stolní tenis, vynesl pytle s tříděným odpadem a pracoval na fotoalbu. Po tréninku žáků jsme jel domů, protože na trénink dospělých pro veřejnost se nikdo nepřihlásil.

 

V pátek jsem se hned ráno vykoupal, pak jsem plnil redaktorské povinnosti - články na dva týdny dopředu. Upravil jsme přihlášku na příměstské tábory, protože budeme dělat dva turnusy. A vyzvedl jsem akumulátor do foťáku v Alze.

 

A už tu byl víkend. V sobotu jsem na Mistrovství ČR mladšího žactva, které se konalo na Jižním Městě, odsoudcoval celkem 12 zápasů. Při tom jsem obdivoval, jaké míče jěště dokáží mladší žáci vrátit na stůl. V neděli byl program volnější, protože už se hrály pouze čtvrtfinále, semifinále a finále a tedy na čtyřech a potom dvou stolech. Takže jsem počíta už jenom pět zápasů, jednou jako rozhodčí u stolu a čtyřikrát jako asistent rozhodčího u stolu. Při tom jsme stihl udělat i nějaké fotky, hlavně pak finálových zápasů, kdy jsem už v posledních dvou kolech měl volno, takže sjem v klidu fotil z tribuny.

 

Fotografie najdete zde. Výsledky shrnu do samostatného článku.

 

Opět dotáhnu dění telegraficky do dneška. V pondělí (včera) mě čekalo opět účetnictví, rozeslat pozvánky na středeční turnaj, objednat na dnešek dopravce na vyklizení garáže, rozeslat zápis z minulé schůze představenstva TJ STP a pozvánky na středeční schůzi, nakoupit na Kočík CZ a dojít na réálný nákup. V Ďáblicích potom trénink žáků a hrací den rekreačního oddílu, kde jsem v Lize TTC Praha prohrál s Petrem Váňou 0:3. Večer jsme ještě stihl zpracivat výsledky rekreačního oddílu, včetně reportáže.

 

Dnes v úterý hned po ránu do garáže breitling replica v Sibeliově, kterou jsme vyklízeli. Při tom jsme vyměnil přídavný zámek a podařilo se jej opravit tak, že jde nyní zamykat docela lehce a snadno. Věci jsme dovezli do skolovny, kde je budu ve čtvrtek třídit a většinu z nich vyhodím do tříděného odpadu. Něco snad použije i TJ STP.

 

Dále jsem doplnil nějaké funkce do webu Centra Ďáblice, který jsem ještě stihl udělat v pátek. Přivezli mi nákup z Košík CZ. Už nestíhám doplňovat odkazy na JunWeb, takže to asi až někdy jindy. Aspoň jsme v rychlosti napsal článek na deníček. A je čas zanechat práce a aspoň chvilku odpočívat.

 

Zítra ještě musím prostudovat věci ohledně grantu na kulturu, měl bych s eobjednat k zubařce a vyřídit pár dalšách telefonátů. Po cestě do Ďáblic musím vyzvednout medaile. Jsem zvědabý, koli hráčů přijde na turnaj. Minule byli do posledka přihlášení jen dva a nakonec jich bylo šest. V tuto chvíli tam jsou už tři. Potom schůze. A ve čtvrtek třídění přivezených věcí, trénink žáků a opět otázka, zda bude trénink pro veřejnost, zda někdo přijde. A od pátku až do neděle maxipingpongový víkend - budu opět jako rozhodčí, tentokrát na Velké ceně Prahy, která je opět na Jižním Městě, akorát v jiné hale.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024