Na úvodní stránku




Další kemp a nyní opět ve víru práce

Míla

2016-08-26

Deníček

Přečteno: 3348


Minule jsem skončil prvním kempem v Liberci, kde jsem ještě týden zústal na poslední čtvrtý turnus.


V neděli jsem měl ještě čas na odpočinek, takže jsem se nasnídal a odpočíval jsem. Před polednem jsem vyrazil do Liberce na oběd. Šel jsem do stejné restaurace, kde jsem den před tím večeřel. A po obědě jsem vyrazil do cukrárny. Tady jsem musel čekat, než otevřou, protože měli až od 13 hodin. Tak jsem si čekání krátil sezením na lavičce před cukrárnou a pohledem na vodotrysky.

 

V cukrárně jsem si dal zmrzlinový pohár a potom jsem vyrazil zpět do internátu. Na pokoji jsem pokračoval v odpočinku. Došlo i na kafíčko.

 

V 18 hodin bylo zahájení a po něm večeře. Pro tento týden jsme byl zařazen do skupiny A, což znamenalo tréninky od 8 do 10 hodin a od 14 do 16 hodin. Takže jsem ráno vstával v 6.30 hodin, abych byl v sedm hodin an snídani a stihl do tréninku aspoň trochu vytrávit.

 

Naši skupinu trénovali Olseia Stachová a Václav Hruška. Týden měl hodně podobný průběh, jako ten předchozí. Naše skupina nějak moc slabá nebyla, bylo zde pár dětí, ale vyložených začátečníků mezi nimi tu moc nebylo. Byli tu také hráči krajské úrovně.

 

V pondělí jsem se vypravil na Techniku a taktiku, kterou vedl Jaroslav Hýbner. Bylo to promítání videa zápasu s komentářem.

 

V úterý se konal večer tradiční Kachna Cup. Naše skupina A měla dodat do týmů čtyři hráče na čtyřhru a tak jsme hráli na tréninku Žumpu ve čtyřhrách. Bylo to docela zajímavé. Hrál jsem s jedním hráčem z Nelahozevsi a celkově jsme při konci byli čtvrtí. Postoupili tam první dvě dvojice. Na ty jsme herně neměli, jinak i s těmi třetími jsme hráli jakžtakž vyrovnaně.

 

Ve středu jsme dostávali trička kempu a večer bylo stejkování. Na něm bylo hodně málo lidí. Své dělalo chladné počasí, na sezení venku to moc nebylo. Já si temtokrát dal zase dva stejky.

 

Ve čtvrtek bylo fotografování skupin a večer byl exhibiční zápas trenérů, v kterém proti sobě hráli Jakub Borůvka a Lukáš Borůvka. Lukáš vyhrál 4:2.

 

V pátek jsme v rámci naší tréninkové skupiny měli jakýsi turnaj. Ale v pravém smyslu to turnaj nebyl, protože se sice hráči vzájemně vyzývali, ale myslím, že většina z nich určitě zdaleka neodehrála každý s každým. Já uhrál set na jednoho mladého hráče, který kraje KP1.

 

Večer bylo utkání trenérů proti výběru akademie. Za trenéry nastoupili Martin Jahoda, Olesia Stachová, Jakub Borůvka a Miroslav Cinibulk. Miroslav Cinibulk jeko jediný z trenérů ztratil bod, takže to skončilo 9:1 pro trenéry.

 

V sobotu byl závěrečný turnaj. Ve velmi silné konkurenci jsou pro mě úspěchem celkově uhrané dva sety. Jeden jsem uhrál hned v prvním zápase ve skupině a dokonce to vypadalo, že bych mohl vyhrát. Druhý set jsem těsně prohrál a bylo to 1:1 a pak už měl soupeř poměrně velkou převahu. Druhý set jsem uhrál v prvním kole útěchy.

 

Počkal jsem až do konce turnaje a udělal jsem pár fotek. Fotky z tohoto 4. týdne najdete na http://www.ealbum.cz/fotky.php?id=333&strana=1.

 

Po obědě, který tu byl z celého týdne nejhorším jídlem, jsme začal balit. Času jsme měl hodně, protože autobus mi jel až v 16 hodin. Příště si koupím lístek na o jeden dřívější autobus. V klidu jsme si vypil kafe a chvíli po 13. hodině jsem se rozloučil a vyrazil jsem na Fignerovu. Šel jsem ještě do cukrárny na pohár a potom jsem si tam ještě dal zákusky. Poseděl jsem asi půl hodiny a potom jsem šel pomalu na Fignerovu, odkud mi pojede autobus. Stihl jsem tu ještě ten předchozí. Po něm přijel autobus od Prahy, kterým přijel Petr Šilhán s Michalem Blinkou a jedním dorostencem. To byl nejspíš Martin Pařízek, protože společně byli ten týden v Ostravě (což na ně prozradil facebook).

 

Konečně jsem se dočkal svého autobusu a po hodině jízdy jsem byl v Praze. Pak jsem jel ještě skoro hodinu metrem z Černého mostu domů. Protože jsem doma neměl ani kůrku, musel jsem jít hned nakoupit do večerky, kde toho ale opravdu moc neměli. Takže jsem si odnášel jeden minichleba a sedm rohlíků. Neměli ani vajíčka. Naštěstí jsem měl doma ještě kolínka a vakuovaný eidam, takže to byl můj nedělní oběd.

 

Příměstský tábor se následující týden nekonal. Mělo to dva důvody, 1) podlaha nebyla ještě hotová a 2) byly jenom dvě děti, takže i rodiče byli pro to, příměstský tábor zrušit. Já se doma rozhodně nenudil a stihl jsme aspoň věci, které bych jinak stíhal jen velmi obtížně.

 

V pondělí jsem musel jít dopoledne na větší nákup, abych měl co jíst. Potom jsme s evěnovaů účetnictví a hlavně zaplacení Sporťáčku a dalším platbám. Potom jsme zpracovával podklady o platbě oddílových příspěvků do oddílu mládeže, rekreačního oddílu a oddílu registrovaného. Ještě jsem telefonoval Štěpánovi Remundovi ohledně toho, kde bude hrát následující sezónu náš A tým. Slíbil, že dá vědět do pátku. A odpoledne jsem jel do Ďáblic, abych se podíval na novou podlahu, která je opravdu super. Teď už zbývá jenom nátěr.

 

V úterý jsem vytvářel náborové letáčky a následně jsem vytiskl předlohu a nakopíroval je. Ještě jsem dokončil rozdělané informace o oddílových příspěvcích a k nim přidal na stránku i výzvu - prosbu o podporu na dokončení podlahy, protože na barvu nám už nějak docházejí peníze. Odpoledne jsem jel zase do Ďáblic, kde se nás pár sešlo a řešili jsme barvu podlahy. Zjistilo se, že odhady ceny jsou zase podceněné a že nátěr vyjde na cca 18.000,-- Kč. Také zde došlo k důležitému jednání a spolupráci, z nějž dostaneme návrh. To bude ale až začátkem táří.

 

Ještě bych zapomněl, že v pondělí jsme musel ještě aktualizovat kalendář akcí v Centru stolního tenisu Ďáblice v závislosti na akcích České asociace stolního tenisu a Pražského svazu stolního tenisu.

 

Ve středu jsem se mohl skoro celý den věnovat programování nové verze Dětské seznamky. Tu jsem také už přepnul do nové verze a nyní zbývalo ještě dodělat administrátorskou podporu některých nových funkcí.

 

Ve čtvrtek jsem ještě dodělával další letáčky. Část jsem jich už měl naobálkovaných. Zpracovával jsem fotky z kempu stolního tenisu v Liberci a nahrál jsem je do eAlba. Pak jsem dostal nabídku být asistentem rozhodčího v sobotu na extralize na Kotlářce. Původně jsem se chtěl jít podívat na extraligu na KT Praha proti Elizza Praha, tak jsem chvíli váhal. Ale extraliga se neodmítá, zvlášť, když to bude moje premiéra. Budu to "pískat" s Lukášem Kotlorzem, s kterým jsem už "pískal" na mistrovství republiky mladších žáků. Budou to další zkušenosti. Akorát bude drsné to tropické vedro přečkat v obleku. Na KT Praha půjdu v neděli. Jako divák v krátkých kalhotech a tričku :)

 

Dnes jsem dokopíroval nově udělané letáčky, doobálkoval je a vyrazil jsem s nima na poštu. Venku to po ránu ještě šlo. Potom jsem došel nakoupit. Ještě jsme připravil pozvánku a tiskovou zprávu pro slavnostní otevření Centra stolního tenisu Ďáblice, které plánujeme na 5. 9. 2016. Dále jsme ještě řešit tréninkové soustředění pro naše žáky, kterého se příští týden zúčastní nyní již jistě 3 naši hráči, jeden žák z Klánovic a u jednoho ještě dají rodiče vědět. Takže příští týden budu mít zase poměrně nabitý a budu v Ďáblicích každý den, zo toho od pondělí do čtvrtka celé dny, kdy se pojedu domů pouze vyspat.

 

Dnes jsem ještě zprovoznil nahrané fotky v eAlbu. Takže teď dopisuju deníček a dnes už mě čeká zasloužený odpočinek. Zítra relax ve vaně a potom hned po obědě vyrazit na Kotlářku. Budu poprvé pískat u stolu dospělým (i když jako asistent), ale oba ty týmy jsou docela mladé. Po obědě si dám radši Monster, abych u toho neklimbal.

 

Doufejme, že se během víkendu ještě někdo přihlásí na soustředění mládeže TTC Praha. Přes víkend by měla být natřená podlaha, takže vše bude už v novém. Brzo ráno budu muset v pondělí postavit stoly, protože v neděli večer ještě podlaha úplně suchá nebude.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024