Na úvodní stránku




Famózní výkon na Hamru

Míla

2015-12-17

Deníček

Přečteno: 3103


Dnešní den byl náročný, ale byl korunován naším famózním vítězstvím na Hamru, kdy jsem já dělal docela nečekaně dva body.


Pracovní část dne na mě začala srazem s Blankou na metru Pražského povstání. Dojeli jsme metrem na Ládví a dál do sokolovny. Blanka začala uklízet, já se pokusil nainstalovat počítač – server, což skončilo na tom, že jsem nenašel datový kabel k monitoru. Objednal jsme ho teda na Alze, kde mi sdělili, že bude do dvou dní. Protože ho potřebuju hlavně na sobotu na turnaj mládeže, je mi tento termín na nic, takže pro něj půjdu možná až po Vánocích.

 

Vybalil jsem krabici, označenou stůl. Tím pokračuju v zabydlování recepce. Dále sem sem nanosil aspoň část zboží, dal jsem ho do výlohy a dal k němu cenovky. To bylo vše, co jsem stihl. Blanka mezi tím uklidila, otřela i silně zaprášené ohrádky na podiu a šli jsme na oběd.

 

Po obědě jela Blanka domů a já dokočil práci. Tu výlohu jsem dělal až po obědě, před obědem jsem si akorát stihl věci nanosit do recepce. Ještě mi zbývá dohledat ceny u zboží Oliver.

 

Honza Smíšek dorazil se zpožděním, tak jsem chvíli trénoval podání. Stihl jsem dva zásobníky a přišel pan Bečka. Podepsal jsem mu nějaké listiny a čekáme od něj fakturu plynové přípojky. Mezitím přišel Honza, takže jsem už dál li jsme spolu. Zvládli jsme to s jednou přestávkou. Potom na mě Honza čekal v recepci a já trénoval žáky. Mezitím ještě stačil přestat fungovat počíač v recepci. Tak jsem ještě před tréninkem prohodil kabel od monitoru a rozchodil server. Na turnaj si ale stejně v sobotu vezmu notebook, abych mohl tisknout diplomy.

 

Žáci byli na tréninku dva, protože třetí Lucce se nechtělo trénovat. Takže se střídali se sparingem Jakubem. Nejdřív s ním hrál Ríša a Adam trénobval podání a potom si to vyměnili. S Jaaubem trénovali forhendový drajv a potom bekhendový drajv. Adam potom trénoval ještě Psaníčko. Místo Žumpy si potom oba dali zápas s klouzavým handicapem 4 pro Ríšu. Zápas skončil 5:1. S Handicapem 9 už Adam Ríšu neporazil.

 

Žáci odešli a my s Honzou vyrazili na utklání s Hamrem. Já se ještě stihl trochu najíst. Jeli jsem autobusem 103 na ládví a dále metrem na pankrýác a odtud busem 188 do zastávky V korytech, kde jsme bloudili a přišli jsme na Hamr až z druhé strany.

 

SK Hamr C – TTC Praha F 5:10

Rosa, Bruk – Haba. Fuček 3:2(-5,-8,11,10,9), Maršíková, Jaroš – Filip, Bárta 0:3(-6,-5,-7), Risa – Filip 2:3(9,10,-10,-6,-13), Jaroš – Haba 0:3(-6,-9,-9), Maršíková – Bárta 3:0(8,7,7), Bruk – Fuček 3:0(6,9,6), Jaroš – Filip 0:3(-3,-4,-8), Maršíková – Haba 3:0(6,4,4), Bruk – Bárta 1:3(-7,10,-4,-8), Rosa – Fuček 2:3(3,-5,6,-8,-1), Maršíková – Filip 3:0(4,3,5), Brtuk – Haba 0:23(/-4,-4,-8), Rosa – Bárta 0:3(-7,-6,-5), Jaroš – Fuček 2:3(8,8,-10,-9,-5), Bruk – Filip 1:3(8,-4,-8,-3)

Body domácích: Maršíková 3, Bruk 1,5, Rosa 0,5, Jaroš 0

Body hostů: Filip 3,5, Bárta 2,5, Haba 2, Fuček 2

 

Zápas začal velmi vyrovnaně. Soupeř prohodil čtyřhry a svoji lepší čtyřhru posatvil jako čtyřhru číslo 2. Mě se to podařilo odhadnout, tak jsem to udělal také tak. Mirek s Vítkem jejich silnější čtyřhru porazili hladce, za o já s Martinem jsem se ve druhé čtyřhře trápili a nakonec jsem v pěti setech podlehli. Bylo to 1:1. Mirek s Martinem udělali dva body a vedli jsem 3:1, ale Vítek prohrál s neporazitelnou Maršíkovou a já s žákem Brukem a rázem bylo vyrovnáno na 3:3. Po dalších dvou dvouhrách to bylo 4:4 a vypadalo to na pořádné trápení. Potom jsem já získal důležitý bod vítězstvím nad Rosu, kterého jsem porazil v pěti setech. V prvním setu jsem s ním hladce prohrál 3:11, ale potom jsem jej poměrně snadno porazil 11:5 a srovnal na 1:1. Třetí set s emi zase nepovedl a prohrával jsem 1:2. Vybojoval jsem těsně 11:8 čtvrtý set a potom jsem hladce vyhrál rozhodujícáí pátý set a šli jsme do vedení 6:4. Maršíková porazila Mirka čímž snížila na 5:6. Domácí postavili svoji nejsilnější hráčku Maršíkovou na post nejslabšího hráče a toho jsem dokonale využili. Hamr už nebodoval, protože Maršíková už nehrála. Hrála by až v pořadí 18. zápas, ale na ten už nedošlo.

 

Martin porazil žáka Bruka 3:0, Vítek porazil Rosu taky 3:0 a bylo to 8:5. Domácí měli šanci na další boh. Já prohrával s Jarošem 0:2na sety a v třetím setu 2:9. Dokázal jsem ale ten set otočit a vyhrát 12:10. Následoval čtvrtý set, který byl velkým bojem, v němž jsem těsě vyhrál 11:9 a srovnal na 2:2. Pootm už byl jaroš nervózní a ač bojoval jako lev, já měl v pátém setu náskok a on jenom dotahoval, což se mu nepodařilo. Vyhrál jsem 3:2, což byl náš devátý bod. Desátý bod mezitím zudělal Mirek, když porazil 3:1 Bruka. Takže moje vítězstvá nad Jarošem korunovalo naše vítězství a další zápas Rosy s Martinem se už nehrál.

 

Poprvní polovině soutěže jsme v 7. třídě B na třetím místě. Šance na tzo, abychom vybojovali postup je, ale bude to hodně težké. Prohráli jsme poměrně hladce s TJ Slovan Svoboda 3:10 a těsně s vedoucími TJ Sokol Kbely C 7:10. Obě utkání jsem hráli venku, takže ny nám nyní mělo pomoct domácí prostředí. Pokud jej ale budeme mít. Je otázka, kdy se bude v sokolovně topit. 6. ledna hrajeme venku s Podolím, které jsem doma porazili 10:7. To bylo naše jediné domácí utkání začátkem října, kdy bylo ještě teplo a v sokolovně bylo 15 stupňů. S TJ Slovan Svoboda jsme hráli venku a s Kbelama jsme si utkání prohazovali, takže domácí utkání jsem hráli u nich a odvetum kdy budou domácí oni, máme hrát u nás. Pokud nedojde k zázraku, tak ale topení ještě 14. 1., kdy máme hrát s TJ Slovan Svoboda nebude a budeme rádi, pokud bude 20. 1. na naše utkání s Kbely. A potom nás už čeká všechno hrát doma, pokud teda už nějaké doma budeme mít.

 

Bohužel současná situace, kdy jsem v nepřetržitém stresu moc mojí hře nepřidává. I když čtyřhru jsme spíš prohráli smolně a já byl možná ten, kdo kazil méně, zápas Brukem jsem nezvládl nejenom herně, ale hlavně psychicky a následně pak ani první set zápasu s Rosou. Bohužel současné drsné tréninkové podmínky v devíti stupních, kdy jsem navlečený a hýbu se jenom minimálně, jsou pro lepší hru nedostačující. Takže smolnější sezónu, než je tato, si nedovedu představit.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024