Na úvodní stránku




Polopracovní neděle

Míla

2015-12-20

Deníček

Přečteno: 3001


Po náročném pracvním týdne jsem si udělal alespoň polovinu neděle volnou.


Ráno, jak jsem již sliboval včera, jsem se hned po snídani naložil do vany, abych si prohřál tělo. Dnes jsem tam byl dokonce o čtvrthodniky déle než jindy (nechtělo se mi z teplé vody ven). Potm jsem chvíli pracoval do oběda, po němž mě zmohla dřímota a spánek jsem pořádně natáhl, až na neuvěřitelné dvě hodiny. Po kafi mě ale už čekala práce.

 

Nejprve jsem zpracoval fotky z Vánočního turnaje, které najdete v Centru stolního tenisu Ďáblice.Potom jsme na ně ještě dal odkazy na stránku turnaje Pinec v Praze i na stránku mládeže TTC Praha. Mezitím byl čas na večeři a po ní jsem pokračoval v práci.

 

Na závěr pracovního dne mě čekaly redakční povinnosti. Dal jsem tři tiskové zprávy na Tiskoovu agenturu mladých eKamarád a rovnou jsem je umístil i do Magazínu eKamarád, magazínu Speed Express a na Primamagazín.

 

Ještě jsem doplnil na stránku mládeže TTC Praha nominace na přebory družstev mládeže a informaci o nabídce Krajského centra mládeže mezi Vánoci a Silvestrem pro ročníky hráčů 2005 a mladších. Bude-li zájem, pojedu tam s anšima hráčema, i když asi ne na celou dobu, protože nám to částečně koliduje s našimi tréninky a asi i trochu se schůzí Představenstva TJ Stolní tenis Praha, která by ale asi šla posunout na později.

 

Příjemná je předpověď počasí, protože až do půlky ledna by nemělo mrznout, takže zřejmě zvládneme v Ďáblicích trénovat i v první půlce ledna a potom už snad topení konečně bude. Když říkala paní Brodská, že topení asi bude dárek k Vánocům, tak jsem si mylsel, že to snad ne, že bude dřív. Co bych teď dal za to, kdyby to byla pravda a k Vánocům jsem ho opravdu měli. Optimicticky to vypadá nejdřív na 11. 1. 2016, ale realisticky asi spíš až na 15. 1. 2016 (doufejme, že s euž bude topit na víkend 16. až 17. 1. 2016, kdy máme naplánován další turnaj mládeže Pohár TTC Praha. Každý den neprovozu se nám ale v lednu dost výrazně prodražuje, ztrátu odhaduji na 3.000,-- Kč/den a týdně za náhradní hrací prostory pro týmy TTC Praha na utkání pražského přeboru dospělých cca 1.800,-- Kč. Takže za první týden v lednu určitě budeme tratit přibližně 12.000,-- Kč. To jsou peníze, které budou herně hodně chybět.

 

Dnes umístím článek na deníček a končím. Zítra mě čeká další náročný den, na dopoledne mám několik nepříjemných úkolů, které jsem tam odsunul v pátek, kdy se mi do nich v depresivním rozpoložení nechtělo. Odpoledne potom trénink žáků. Schválně kolik jich o Vánočních prázdninách dorazí? Potom hrací den rekreačího oddílu, kdy snad konečně dorazí Láďa Kolář, jak slíbil, a zatrénuju s ním, protože středeční trénink s Honzou Smíškem není jistý. Možná bude muset na návštěvu.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024