Na úvodní stránku




Na závěr dne posezení s Jindrou Panským a Milanem Orlowskim

Míla

2015-12-22

Deníček

Přečteno: 2953


V úterý mě dopoledne čekaly vánoční nákupy, po obědě schůze Představenstva TJ Stolní tenis Praha a večer Vánoční turnaj pořádaný KT Praha, který končil posezením v hospůdce.


Dnes už jsem se musel dopoledne konečně věnovat Vánocům a takl jsem nakoupil veškeré potraviny na Vánoce. Díky tomu už zítra na žádný nákup nepůjdu. Ještě jsem musel vyrazit do Alzy pro kabely k monitoru a potom už byl čas oběda.

 

Po obědě mě čekala schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha. Překvapivě nedorazil pan Krčil, ani se neomluvil a nevíme vůbec, co s ním je. Protože se to stalo úplně poprvé, na všech dosavadních schůzích měl stoprocentní účast a už asi třetí nečte ani emaily a celý den byl dnes nedostupný na mobilu, začínám mít starosti, co se stalo. Zkusím mu ještě volat zítra.

 

Na chůzi jsem sice něco vyřešili, ale otázkou pořád zůstávají peníze. Poklud se ráno pana Krčila nedovolám, sám zaurguju emailem s majitelkami sokolovny proplacení faktury za plynovou přípojku, na které nám vázne plynoměr a následně i jejich stanovisko, zda platí jejich slib proplatit ústřední topení v plné výši a nebo zda jej hodlají proplatit pouze do výše 100.000,-- Kč.

 

Schůze se protáhla, protože jsem ještě čekali na Davida Mutla, který dorazil se zpožděním, ale bez něj bychom nebyli usnášení schopný.

 

Po 17. hodině jsem vyrážel do herny Lokomotivy Vršovice na Vánoční turnaj pořádaný KT Praha. Dopoledne mi ještěš volal pan Truhlář s nabídkou, abych si vzal pálku a hrál s nimi. Protože ale mám pálku v Ďáblicích a ty jsou na druhém mkonci Prahy, než Nusle, kde bydlím a Vršovice, kde turnaj byl, tak jsem to odmítl. Ostatně herně jsme se moc necítil na to hrát proti Orlowskému nebo Panskému :)

 

Na turnaji bylo 13 hráčů, hráli ve dvou skupinách a potom hráli o umístění první ze skupin proti sobě, druzí ze skupin o 3. místo, atd. Propti některým níže umístěním hráčům ze spodní poloviny pořadí, bych si asi zahrál. Takže zvažuju, že za rok bych třeba jako hráč přijít mohl.

 

Z hráčů z KT Praha hráli pouze Jindra Panský a Milan Orlowski, dodatečně přijel Petr Javůrek, který ale už nehrál a po turnaji jel domů. Byl tu i Jaroslav Staněk, který také nehrál. Turnaje se ze známých osobností zúčastnili Antonín Panenka a Karol Dobiáš.

 

Skupiny samozřejmě vyhráli Jindra Panský a Milan Orlowski a to i přesto, že dávali svým spoluhráčům náskok (tzv. handicap) v různých velikostech, v některých případech až sedm. Třteí místo vybojoval Emanuel Votipka ze Sokola Michle, který mimichodem rozhodoval jako vrchní rozhodčí utkání posledních dvou kol letošní části soutěže.

 

Finále, z kterého se nakonec stala exhibice mezi Orlowskim a Panským vyhrál 2:1 Jindra Panský.

 

Po turnaji se vyráželo do hospůdky ve Vršovicích, kam se ale jelo auty. Mě vezl Karel Truhlář, a protože musel po všech zamnknout halu, tak jsem odjížděli až jako poslední. V hospůdce jsem poseděl necelé dvě hodiny. Potom jsme odcházel společně s Milanem Orlowskim, který mě vzal autem k metru Hlavní nádraží, odkud jsem to měl domů už jenom kousek. Cestou jsme hodili i řeč o pár zajímavých pingpongových tématech, takže cesta utekla velice rychle.

 

Zítra nebo nejpozději přes Vánoce zpracuju fotky z turnaje a udělám reportáž na stránku KT Praha.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024