Na úvodní stránku




Konec pracovního týdne

Míla

2015-12-23

Deníček

Přečteno: 2762


Tak nám dnes končí pracovní týden. Zbylé čtyři dny sice ještě trochu pracovat budu, ale hodně málo.


Poslední den tohoto pracovního týdne, středa, pro mě začal volněji. Zpracovával jsem fotky z Vánočního turnaje KT Praha do fotoalba a když se zadaří, zítra je tam snad umístím. Takže by to mohl být vánoční dárek pro fanoušky KT Praha.

 

Doúčtoval jsem ještě pár dokladů, večer jsem zpracoval zápisy posledních dvou utkání. Bohužel v G týmu Vašek Buriánek neumí skenovat do PDF, takže jsem musel zápis vytisknout a znova přeskenovat. Teď už zbývá jenom tento zápis s zápisem D týmu odeslat a první půlka soutěže je hotová. Bohužel jsem musel žádat o přeložení dalších dvou utkání z prvního týdne v lednu, kdy bohužel ještě určitě nebudeme mít topení. Třteí utkání chceme odehrát na Julisce, takže se čeká, až na čtvrtek po novém roce bude zvolněna možnost zadat rezervaci.

 

Po obědě jsem vyrážel zase do Ďáblic, tenhle týden naposled. Na tréninku byli jenom dva hráči, na sparing přišel jenom Honza Paroubek, takže měli individuální trénink. Po drajvech z forhendu i bekhendu jsem dali Psaníčko, což Adam P. zvládl dobře, přestože hrál na mém bekhendu proti trávě. Díky tomu, že si zvykl, jsem potm zahráli fenomenálně kombinaci ABCD (5 x pink forhendem, 5 x pink bekhendem, 5 x drajv forhendem a 5 x drajv bekhendem), nejprve dvakrát samostatně a potom třikrát po sobě bez zkažení. Místu Žumpy byl mezi oběma Adamy zápas s handicapem, který začal na handicapu 2 a větší Adam jej vyhrál 7:2. Malý Adam se uspokojil, že dal na velkého adam aset a potom to flákal a hrál pasivně za stolem bez pohybu. Druhý set dal až s handicapem 9 díky dvěma nevynuceným chybám velkého Adama.

 

Po krátké přestávce, během níž jsem se posilnil, jsem trénoval do 19.40 s Honzou Smíškem. Zvládli jsem to s dvěmi přestávkami. Spolu s námi zůstal na tréniink Honza Paroubek, který tu byl na sparing s žáky a trénval se svým synem Pavlem. Ten ale po půl hodině odpadl, takže jsme s Honzou osiřeli.

 

Na zastávce jsem chytli asi dřívější autobus, který měl zřejmě pár minut zpoždění. Po cestě metrem domů jsem si uvědomil, že při včerejším nákupu jsem zapomněl koupit bramborové knedlíky, tak jsem je šel ještě koupit do večerky ve vedlejší ulici a tam jsem viděl mléko, na které jsem také zapomněl, takže jsem ho taky koupil. Teď už mám doma z potravin všechno.

 

Ještě jsem chvíli úřadoval, doplnil hodiny do výkazů za replicas de relojes sparing a trenéra, zaevidoval tržby Centra stolního tenisu Ďáblice, které jsou tento týden, kdy byly jenom dva pracovní dny (v úterý je zavřeno) hodně podprůměré. A příští týden to nebude o nic lepší.

 

Pracovní týden pro mě končí, ještě vložím článeček do deníčku, odešlu dva zápisy utkání a budu odpočívat. Zítra mě čeká úklid, který jsem dříve nestihl a potom Vánoce. Odpoledne bych rád dodělal, jak jsem již zmínil, fotoalbum z Vánočního turnaje KT Praha. Na první a druhý svátek Vánoční moc pracovat nebudu, protože v pátek jdu odpoledne na návštěvu ke kamarádovi a v sobotu odpoledne přijde na návštěvu ke mně Blanka. Takže na nějakou práci zbyde čas až v neděli odpoledne.

 

Zítra ještě napíšu, jak budu trávit Štědrý den. Nikam se nechystám, budu doma sám, až uklidím, tak si uvařím, chvíli budu po obědě relaxovat, pak udělám fotoalbum, potom chlebíčky k večeři a potom už jenom odpočinek.

Na závěr přeji příjemné prožití Vánoc.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024