Na úvodní stránku




Uprostřed Vánoc

Míla

2015-12-25

Deníček

Přečteno: 2944


Máme druhý svátek Vánoční, Vánoce jsou tedy uprostřed. Jak jsem dnešek prožíval?


Ráno jsem si pořádně přispal, vstával jsem až kolem půl deváté. Takže ranní hygiena, ranní zdravotní cvičení kvůli kotníku a páteři a potom snídaně – vánočka a kakao. Po snídani jsem chvíli pracoval. Zaevidoval jsem nějaké příjmy a výdaje do tabulky TJ Stolní tenis Praha. Potom jsem ještě napsal článek na Magazín TTC Praha se souhrnem výsledků letošního posledního kola pražského přeboru družstev dospělých.

 

K obědu jsem si uvařil špenát s bramborovým knedlíkem a volksé oko. Skoro jsem myslel, že nebudu ani obědvat, jak jsem byl přejezený. Je zajímavé, jak když si sám bvařím, jsou ta jídla nejméně dvakrát sitější, než hotovky z krabičky nebo jídlo v restauraci.

 

Po obědě jsem si na chvilku zdřímnul a potom jsem si dal kafe a ještě jsme schválil zbytek inzerátů na Dětské seznamce. Potom jsem úderem 14. hodiny vyrážel na návštěvu za jedním svým známým.

 

Na návštěvě jsem se zdržel asi čtyři a půl hodiny. Povídali jsem si a koukali jsem na pár slovenských filmů. Nejprve jsem koukali na film Rukojemník, jehož děj se odehrává kolem roku 1968. Je to o chlapci, jehož rodiče emigrovali do Rakouska a on zde žije s prarodiči. Kratší film Superhrdinovia je zase o z prostředí letního týábora a cyklistických závodů.

 

Když jsme známému vyprávěl, jak mě vezl v úterý na metro Milan Orlowski, tak si vzpomněl, že má film Maturita za školou, kde Orlowski hraje.

 

Domů jsem dorazil kolem 19 hodiny, kdy už jsem pěkně vytrávil a měl jsem konečně zase hlad. Tak jsem si udělal chlebíčky. Nyní dopisuju deníček a po jeho publikování už budu dnes odpočívat.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024