Na úvodní stránku




Úterý = zase nervy kolem Ďáblic

Míla

2015-12-29

Deníček

Přečteno: 2716


Dnešní den byl zase hlavně ve znamení nervů kolem ďáblické sokolovny. Blíží se mrazy a topení zatím v nedohlednu.


Dopoledne jsem zase dělal na textech osobní stránky, doplnil jsem pár zájmů. Teď už myslím chybí snad jenom dva, takže to snad dodělám do konce týdne.

 

Pak jsem musel vyrazit na předsilvestrovský nákup. Naštěstí toho nebyklo moc, protože dost věcí mi zbylo od Vánoc. A doufám, že jsem na nic nezapomněl.

 

Po obědě schůze Představenstva TJ Stolní tenis Praha. Sešli jsme se v hodně malé počtu na to, jak nám teče doslova do bot. Škoda, že si za takto závažné situace dva lidi nedokážou najít čas. Pan Pozler za sebe aspoň poslal zatím náhradu, která je možná fundovanější než on, ale nemá mandát k hlasování, takžer jsem museli dohnat Vaška Zahradníka, aby byl aspoň na telefonu. Díky tomu jsme byli tři z pěti.

 

Zítra mě čeká dopoledne zase nějaká ta práce, naskenovat a poslat zápis, provést pár plateb, které jsem nestihl dnes a hlavně potom vyrazit dříve a stavit se v prodejně Vše na stolní tenis. Dřeva a potahy na pálky pro naše dva žáky už jsou připravené, snad budou už i míčky, tedy obě objednávky. Pokud to stihnu, tak zítra ty dvě pálky rovnou nalepím. Potom mě čeká letos poslední trénink žáků a po něm dorazí Honza Smíšek a snad nebude moc zima a potrénujeme. Taky se musíme domluvit na utkání našeho F týmu s Podolím, které se hraje venku ve středu. Ve středu už asi před utkáním potrénovat nestihneme, tak by se asi hodilo pondělí v rámci rekreačního oddílu. No uvidíme, jak se domluvíme.

 

Pro dnešek s prací končím, opublikuju článek na deníček a jdu odpočívat.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024