Na úvodní stránku




Letos hotovo

Míla

2015-12-31

Deníček

Přečteno: 3098


Tak pro dnešek a i pro letošek padla. Hotovo. Pracovní povinnosti splněny.


Ráno se mi moc z postele nechtělo, ale asi pětiminutové povalování před tím, než jsem z postele vylezl, jsem dohnal a k počítači jsem zasedal ještě pět minut před osmou. Asi jsem rychleji připravil snídani – vánočku s kakaem.

 

Nejprve jsem z domova zkontroloval emaily a potom jsem šel do kanceláře, kde jsem provedl platby a dělal účetnictví, aby nezbyly za rok 2015 žádné resty. Jediné, co mě ještě čeká, bude nejspíš v sobotu dotisknout bankovní výpisy a zaúčtovat je a tím mít přiopravený rok 2015 k účetním závěrkám pro všechny čtyři neziskovky, o které se starám, ale i pro svou účetní evidenci.

 

Platby, které měl být provedy do konce roku 2015 provedeny byly. Nejdůležitější bylo odeslání odměn sparingům v oddílu mládeže TTC Praha, protože ty jsou hrazeny z dotací, které jsou určeny na rok 2015.

 

Sám jsem vyfakturoval všechno zboží a sklužby, jako jsou tisky, skenování a i telefonní hovory z mobilu. Pro Internet mládeži jsem vyfakturoval veškeré kopírování. Jediné TTC Praha a Internet mládeži dokázali veškeré své došlé faktury rovnou zaplatit. TJ ORS Praha žádné faktury neměla, nic jsem mu zatím nefakturoval, protože materiál ode mě žádný nekopovala a dodacví list zas lužby je zatím plný sotva do třetiny. TJ Stolní tenis Praha proplatil jenom nejmenší faktury na částky řádově stokorun a na odebrané zboží, protože by jinak v Centru stolního tenisu nebylo co prodávat.

 

Když jsem z kanceláře odcházel, měl jsem už pořádný hlad a tak jsem se hned doma pustil do vaření. Usmažil jsem si eidam, uvařil brambor a udělal okurkový salát. Rovnou jsem si obalil i eidam na zítra, který jsem dal do lednice. K pití jsem si dal broskvový džus, který budu dopíjet ještě večer k chlebíčkům.

 

Po relaxu po obědě jsme si dal kafe a pokračoval jsem v práci. Zařídil jsem rezervace stolů na utkání v druhém týdnu ledna a potom jsem vyřídil i nepracovní povinnost a nahrál na Spolužáky fotografie z třídního srazu ze základní školy, který byl už 20. 11. 2015. Dříve jsem se k tomu ale opravdu nedostal.

 

Nyní už je myslím na čase publikovat tento článek a dát si oraz a jít slavit Silvestra. :) :) :) Však ještě budu muset dělat chlebíčky. Ale letos mám již pracovně hotovo :) :) :)


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024