Na úvodní stránku




V novém roce

Míla

2016-01-02

Deníček

Přečteno: 3080


Novoroční deníček jsem do půlnoci nestihl. Původně jsem chtěl odpočívat, nakonec jsem se zabral do práce.


Dnes jsem si ráno pořádně přispal a vstával jsem někdy v půl desáté. Vypustil jsem snídani, obědval jsem někdy kolem jedné hodiny.

 

Dopoledne jsem se pustil do pokračování práce na internetové stránce Romány. Mám vloženy Mstitele a Tuláky, ale stránkanzatím není dodělaná. Stále ještě běží staré verze Románů, kde je bohužel po posledním stěhování na webhosting nas savaně, zkomolená čeština.

 

Dnes jsem se věnoval hledání nepřepsaných částí Kamarádů a apk ataképovídek z cvyklu Pan Narghen, které jsem dnes přepisoval do počítače, což mi zabralo celé odpoledne. Dopoledn ejsme ještě našel nějaké další povídky a také nějaké básničky, které se na Románech asi časem objeví.

 

Takže místo velkého odpočinku jsem celý den pracoval, i když v poklidnějším tempu s malými televizními přestávkami.

 

Zítra (teda vlastně už dneska) chci hlavně dopoledne dodělat účetnictví pro všechny čtyři spolky, tj. vytisknout výpisy golden goose falsas z bežných účtů, včetně mých a zaúčtovat je. Tak bude vše pomalu připraveno pro účetní závěrky. Pootm bych chtěl ještě pracovat na Románech vložením povídek z cyklu Pan Narghen Rád bych taky udělal na Románech i nějakou práci programátorskou. Abych ušetřil čas, plánuju jednoduchý oběd – kolínka s eidamem.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
27.07.2024