Na úvodní stránku




I sobota ve znamení práce

Míla

2016-01-02

Deníček

Přečteno: 3020


I dnešní sobota byla ve znamení pilné práce. Dopoledne v kanceláři a odpoledne doma.


Protože jsem to včera natáhl trochu přes půlnoc, tak jsem si dnes lehce přispal. Ale potom cvičení, snídaně a spěchal jsem dolů do kanceláře, kde jsme dodělal účetnicztví čtyřem spolkům i svoje. Vytiskl jsem zbylé výpisy z běžných účtů a zaúčtoval jsem je. Vše perfektně sedí, s vyjímkou stavu běžného účtu TJ Stolní tenis Praha, kde je nějak špatně zaúčtována půjčka a zkresluje stav běžného účtu. Nepřišel jsem ale na to, včem je chyba. Je to špatná předkontace, ale nedokázal jsem to opravit. Tak mi s tím snad pomůže David při účetních závěrkách, které se už blíží. Rád bych je dělal někdy v půlce ledna.

 

Domů jsem s kanceláře přišel hladový. Uvařil jsem si kolínka se strouhaným eidamem. Pak jsem chvíli relaxoval.

 

Odpoledne jsem se pustil do dodělávek serveru Romány. Programátorsky tam je už vše. Ještě jsem tam doplnil txty cyklu povídek Pan Narghen a poezii, které jsem obojí dnes přepisoval do počítače. zítra přijde nas řadu přepis Kamarádů. A potom to už přepnu na doménu, takže to také uvidíte. Zatím je to v pomocném adresáři, takže na doméně je původní verze.

 

Romány budou priopojeny s facebookem. Vše už je připravené, stránku na facebooku jsem udělal taky už dnes. zítra, až vyjdou další dvě novinky na Románech, se objeví propojení i na samotné stránce Romány. Takže zítra to zkontroluju a někdy odpoledne počítám, že Romány přepnu na doménu.

 

Dopoledne se zítra vykoupu a vyrelaxuju ve vaně. Moje zádá už pořádné prohřátí v teplé vodě potřebují. Pootm mám ještě jeden pracovní úkol pro TJ Stolní tenis Praha. A jinak s ebudu snažit zase ještě chvíli odpočívat, protože přede mnou bude nabitý týden, kdy budeme o příštím víkendu s žákama na přeborech družstev.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024