Na úvodní stránku




Polopracovní neděle

Míla

2016-01-03

Deníček

Přečteno: 2897


Tak nám končí další čtyři dny volna. Dnes jsem pracoval až odpoledne, ale udělal jsem, co jsem potřeboval.


Ráno jsem si zase přispal. Posnídal jsem vánočku a zjistil jsem, že mi zbyde ještě na zítra. Příště si koupím malou vánočku rovnou s vánočkou na Vánoce, protože tahle určitě čerstvě upečená nebyla a malé vánočky ja je vidět, nezbývají, je o ně větší zájem. Tuhle mám na čtyři snídaně, protože na Nový rok jsem snídani vypustil a nesnídal jsem.

 

Napustil jsem vanu a byl jsem v ní skoro dvě hodiny. Pořádně jsem si prohřál záda, které to potřebovaly. Vždyť jsem skoro dva dny strávil prací u počítače.

 

K obědu jsem si uvařil špenát s bramborovým knedlíkem a volským okem. A potom jsem si dal hodinový relax v posteli.

 

Následovalo kafe a začal jsem pracovat. Dodělal jsem stránku Romány, kterou jsem přepunl z provizorního adresáře na doménu, takže teď už je nová verze vidět. Přepuntí ale netrvalo pět minut, jak slibujína Savaně, ale více než hodinu, spíše tak dvě až tři hodiny.

 

Oproti staré verzi mám na nových Románech i poezii a cyklus povídek Pan Narghen. Román Kamarádi je tam v rozsahu, v jakém by na staré verzi. Není ještě přepsaný a jeho přepisování bude trvat ještě dlouho. A to doufám, že najdu všechny části, protože část je přepsána na psacím stroji a část je jenom ručně. Teď je otázka, kde se tyto dvě části spojí, zda na sebe plynule naváží. Pokud ano, bude to v pohodě, protože ta ručně psaná část je až do konce románu. A u ní jsem našel i druhou část, kterou jsem napsal pod názvem Záře.

 

Dále jsem zpracoval materiál pro TJ Stolní tenis Praha, který má být hotový do úterý 5. 1. 2016. Rovnou jsem ho rozeslal emailem členům představenstva s připomenutím schůze a jejím programem.

 

K večeři jsem si udělal míchaná vajíčka, takže jsem snědl část chleba, který potřebuju dojíst, protože přes vátky a víkend jsem ho čtyři dny nejedl.

 

A tím mám pro dnešek hotovo. Docela dobrý čas, 19.00 hodin. Ještě vloži článek na stránku a jdu zase odpočívat, abych byl odpočatý na příští, náročný týden, kdy máme v sobotu a neděli přebory družstev mladších a starších žáků.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024