Na úvodní stránku




Sobota ve znamení pingpongu

Míla

2016-01-16

Deníček

Přečteno: 2901


V sobotu jsem dopoledne organizoval turnaj ve stolním tenisu mládeže a odpoledne až do večera zpracovával jeho výsledky.


V sobotu mě čekalo brzké vstávání v 6.15 hodin. Od osmi hodin jsme v kalrínsklé PinecAréně připravoval turnaj ve stolním tenisu pro mládež, 4. turnaj ze série Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice.

 

Celkem se turnaje zúčastnilo 14 hráčů z pěti různých oddílů a hrálose ve čtyřech věkových kategorií. Od nás z TTC Praha zde byli bohužel pouze dva hráči Adam a Filip.

 

V kategorii nejmladšího žactva, která měla pouze tři hráče, jsme zastoupení neměli. Tato kategorie se hrála společně s mladším žactvem, přičemž byli vyhodnoceni ze vzájemných zápasů i medailisté kategorie nejmladšího žactva. V mladších žácích vybojoval náš Adam bronzovou medaili. Celkëm zde hrálo sedm hráčů systíémem každým s každým.

 

Adam se zúčastnil i kategorie strašího žactva, kde se umístil na 5. místě po té, co nepostoupil z poměrně silné skupiny. Náš druhý účastník Filip postoupil z druhé skupiyn z 2. místa a ceklkově skončil na 4. místě.

 

Poprvé se hrála v této sezóně samostatně i kategorie dorostu, kde byli čtyři hráči (tři dorostenci a jeden starší žák, který ji vyhrál). Dorostenci hráli dvoukolově.

 

Turnaj skončil ve 14 hodin a já jel domů. Čekalo mě několikahodinové zpracovávání výsledků. Podrobnou reportáž najdete zde. Na stejném webu najdete i výsledky turnajů a celkové mezipořadí.

 

Ještě jsem doplnil pár článků na magazíny, které mám na starosti a opublikuju tento čloánek na deníček a budu odpočívat na zítra, kdy mě čeká práce na vyúčtování grantu od MČ Praha 8 a ještě zaúčtovat doklady související s dnešní turnajem.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024