Na úvodní stránku




Účetní pátek

Míla

2016-01-22

Deníček

Přečteno: 3071


Dnešní den byl hlavně ve znamení účetnictví. Nyní mám hotové účetní závěrky pro všechny čtyři spolky, v nichž jsem statutárním zástupcem a mám už podklady i pro své daňové přiznání.


Dopoledne jsem řešil různé drobnosti, včetně doúčtování nějakých nových dokladů, proplacení dvou faktur, naskenování a odeslání zápisů utkání za TTC Praha, řešení umístění termínů a varinat utkání v prvním týdnu v únoru, kdy doufáme, že se už v Ďáblicích bude topit, ale jako zálohu máme termíny v PinecAréně. Rozhodnutí, kde se toto kolo bude hrát, padne v pátek 29. 1. 2016. Pokud se v tento den topit ještě nezačne, bude toto kolo ještě v PinecAréně. V tu chvíli by se ale musely dovybítrat oddílové příspěvky, protože oddíl má už pouze peníze na poslední týden v lednu.

 

Dále jsem došel nakoupit, potom jsme obědval a po obědě jsem dospal to, co jsme nestihl v noci, protože včera jsem pracoval až do 23.30 hodin. Dnes jsem si sice přispal, ale pouze půlhodinku.

 

Od 14 hodin jsem dělal s Davidem účetní závěrky. Začali jsme vyhodnocením mého účetniství, takže mám podklady pro daňové přiznání. Potom jsme s evěnovalio účetní závěrce TJ Stolní tenis Praha, které bylo nejsložitější, protožeb zde bylo potřeba opravit chybně zaúčtované dary, které duplikovaly stav běžného účtu. Po této opravě jsme pak dohledali ještě chyby na běžném účtu, kde asi dvě položky nebyly zaúčtovány. Zálohy zde zatím žádné nejsou, protože první fajtura za elekřinu byla bez záloh asi tři týdny po připojení elektroměru a nyní platíme pouze zálohy a faktura nám bude zaslána po odečtu, který bude v dubnu 2016. Takže jsme účetnictví zdrárně uzavřeli, ale strávili jsme nad ním asi dvě hodiny.

 

Na řadu přišlo účetnictví TTC Praha, které jsme měli hotové brzy. Zde byla taky zaúčtována špatně jedna půjčka, ale potom šlo vše jednoduše, takže jsme spěli k účetní závěrce.

 

Internet mládež, z.s. má položek málo, ale bylo potřeba zde spárovat jednu zálohu na elektřinu. Pak už vše šlo také velmi rychle.

 

Nakonec jsem nechal TJ ORS Praha, kde je málo položek a žádné zálohy. To nám nezabralo ani patnáct minut.

 

Před 18. hodinou jsem už byl doma, skouknul emaily a chystal večeři. No a teď článek do deníčku a dnes už konec a odpočinek.

 

Zítra ráno vyrelaxuju ve vaně a po obědě vyrážím na Lokomotivu Vršovice, kde budu jako vrchní rozhodčí na utkání 1. ligy stolního tenisu KT Praha - TTC Siko Orlová.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024