Na úvodní stránku




KT Praha - SKST Hodonín 10:6

Míla

2016-01-24

Stolní tenis

Přečteno: 3403


Další vítězství KT Praha nad těžkým soupeřem, kterým byl SKST Hodonín. I zde jsem byl dnes v roli vrchního rozhodčího.


Další utkání KT Praha, na kterém jsem byl v roli vrchního rozhodčího. Z tohoto těžkého utkání mám aspoň pár fotek, některé zde, další budou během dneška ve fotoalbu.

 

Nástup KT Praha

KT Praha - SKST Hodonín 10:6

Panský, Orlowski - Tymofieiev, Vaculovič 3:0(5,5,9), Havlík, Javůrek - Didukh, Trunov 2:3(-7,9,-6,3,-14), Orlowski - Tymofieiev 3:1(-7,6,6,3), Javůrek - Vaculovič 3:1(-6,8,8,8), Havlík - Didukh 3:0(8,5,9), Panský - Trunov 1:3(-12,2,-8,-7), Javůrek - Tymofieiev 1:3(10,-5,-9,-8), Havlík - Vaculovič 3:0(7,7,7), Panský - Didukh 3:0(8,6,7), Orlowski - Trunov 1:3(9,-8,-4,-4), Havlík - Tymofieiev 1:3(-6,7,-6,-4), Panský - Vaculovič 3:0 w.o., Orlowski - Didukh 3:1(9,-7,11,10), Javůrek - Trunov 3:0(6,8,13), Panský - Tymofieiev 1:3(9,-10,-6,-9), Orlowski - Vaculovič 3:0 w.o.

Body domácích: Orlowski 2,5, Javůrek 2, Havlík 2, Panský 1,5, w.o. 2

Body hostů: Tymofieiev 3, Trunov 2,5, Didukh 0,5, Vaculovič 0

 

Panský s Orlowskim na podzim dvojici Tymofieiev a Vaculovič podlehli. Proto si na ně soupeř věřil a když mi dával Vaculovič sestavu, tak se mě ptal, jak postavili čtyřhry. Ujistil jsem ho, že KT Praha, pokud je v plníé stavě staví vždycky na první čtyřhru Jindru Panského s Milanem Orlowskim. Nepamatuju že by někdy čtyřhry obrátili, přece by vicemistři světa nehráli druhou čtyřhru. A co si vzpomínám, tak v sezóně, kdy hráli druhou ligu, ani jeden souopeř proti nim čtyřhry neobrátil. U žádného soupeře si lepší čtyřhra nechtěla nechat ujít příležitost si proti nim zahrát.

 

Jindřich Panský

Panský s Orlowskim předvedli dnes brilantní výkon a soupeře přehráli ve třech setech, i když v tom třetím setu to byl velký boj. Stejně velký boj probíhal na vedlejším stole. Zde to vypadalo nadějně, protože Havlík s Javůrkem hráli první set ve slabším postavení a tak jej prohráli, ale v druhém setu měli lepší postavení a vyrovnali. Soupeř šel v třetím setu do vedení, ale Havlík s Javůrkem v lepším postavení ve čtvrtém setu zase vyrovnali. V pátém rozhodujícím setu dohrávali Havlík s Javůrkem v silnějším postavení, ale v několikrát prodlužované dramatické konciovce nakonec podlehli a stav utkání byl 1:1.

 

Orlowski sehrál skvělý zápas s Tymofieievem. Byl to těžký zápas. Orlowski první set se soupeřovou jedničkou prohrál, ale potom uplatnil zkušenost a lídra Hodonína přehrál a vyhrál 3:1. V dalším zápase porazil Javůrek Vaculoviče 3:1 a KT Praha vedlo 4:1. Vypadalo to, že vše půjde hladce, ale Panský překvapivě prohrál s Trunovem 1:3. Škoda prvního setu, ve kterém Panský vedl už 8:0 a nakonec prohrál 12:14. V druhém setu sice Panský přehrál výrazně Trunova 11:2 a srovnal na 1:1. Potom mu ale skoro nic nevycházelo a nakonec prohrál 1:3 a stav utkání se změnil na 4:2 a krátce na to na 4:3 po porážce Javůrka s Tymofieievem.

Didukh

 

KT Praha získalo další dva body na 6:2 vítězstvími Havlíka nad Vaculovičem Panského nad Didukhem. Tenhle zápas se odehrával na stole číslo jedna, takže jsme jej viděl z blízka a byl to boj. Obdivuhodný pohyb Didukha, který protože má nohu s protézou krtatší, si v pohybu pomáhal berlí. A stíhal neuvěřitelné míče.

 

Hodoním snížil o další dva body na 6:4, když i Orlowski prohrál s Trunoven, který hraje hodně ostře a Havlík porhrál s Tymofieievem. Mezitím ale Vaculovič, který má zřejmě nějaké zdravotní problémy, ohlásil skreč zbylých zápasů. Takže sedmý bod KT Praha byl za kontumační vítězství Panského, osmý bod následně vybojoval Orlowski po velkém boji nad Didukhem a devátý bod zajistil rychlý Javůrek vítězstvím 3:0 nad Trunovem. Teď začal Vaculovič litovat na dkontumací zápasu s Orlowskim, prootže mohl zkoušet vybojovat remízu.

K posledním zápasu nastupovaly obě jedničky Jindra Panský proti Viktoru Tymofieievovi za již rozhodnutého stavu, protože KT Praha vedlo 9:5 a v pořadí po tomto zápasu následovalo kontumační vítězství Milana Orlowského, které znamenalo desátý vítězný bod. Tymofieiev porazil Jindru, který už asi neměl dostatečnou motivaci, 3:1 a Hodoním tak snížil na konečný stav 10:6.

 

KT Praha zůstává na čele tabulky 1. ligy s náskokem dvou bodů před El Niněm C a čtyřmi body na Choceň.

 

V 16. a 17. kole o víkendu 6. a 7. února 2016 hraje KT Praha venku, ale v Praze. V sobotu zavítá 6. 2. zavítá od 15.00 na Kotlářku k utkání SF SKK El Niňo C a v neděli 7. února na Jižní Město k utkání s TTC Elizza Praha.

 

Mě teď čeká doma zpracovávat výsledky v články jak na web KT Praha, tak na svoji osobní stránku. Dále ještě musím napsat článek na Stolní tenis v Praze a mnoho dalších na další eziny.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024