Na úvodní stránku




Máme plynoměr

Míla

2016-01-27

Deníček

Přečteno: 2831


Dopoledne nám v Ďáblicích nainstalovali plynoměr a odpoledne porazily naše ženy TTC Praha Spartu Praha.


Ráno jsem ještě vyřizoval chvíli emaily a potom jsem jel do Ďáblic, kde nám konečně připojili na třetí pokus plynoměr. Servisní technik na kotel přijde zítra po desáté hodině, takže se dozvíme, v jakém stavu jsou kotle. Doufejme, že se aspoň jeden z nich podaří tento týden zprovoznit.

 

Vrátil jsem se domů na oběd a chvíli po obědě po kratším relaxu jsme vyrážel do PinecArény trénovat žáky. Z čtyř, kteří měli být přítomní, byl jeden omluven z minulého týdně z důvodu lyžařského výcviku, další byl omluven brzo ráno a třetí krátce před tréninkem. Naštěstí s eomluvil i jeden sparing, takže na jednoho žááka, kterým byl Dorian, byl jeden sparing a já mohl aspoň pozorně sledovat a opravovat. Místo Žumpy si s ním Honza zahrál zápas s klouzavým handicapem počínaje trojkou. Honza P. zvládal vše až do devítky, ale handicap deset nezvládl, protože nalitý míč do bekhendu si za stavu asi 10:6 neoběhl a pinkl ho a Dorian to správně "potrestal" nechytatelnou smečí.

 

Po tréninku žáků jsem s Honzou P. asi opůl hodiny trénoval, další půlhodinu jsem si potom trénoval podání. Pak jsem ještě chvíli čekal na příchod našich žen. Jejich soupeřky ze Sparty přišly přesně na čas. Naše ženy sice prohrály čtyřhru, v které už vedly 2:1, ale potom už ztratily pouze bod a yvhrály 8:2.

 

Na stolech číslo 3 a 4 ještě hrálo naše Béčko. Když jsem odcházel, tak prohrávali o dva body. Jestli to otočili nevím, do konce jsem nečekal.

 

Doma jsem zadal výsledek utkání, připravil jsem si zápis na utkání F týmu, který hraje se Stodůlkami. Ještě jsem napsal informace na stránku mládeže TTC Praha o víkendových přeborů jednotlivců. Pokud tam někdo z našich žáků půjde, půjdu taky. Uzávěrka přihlášek je ale už zítra.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024