Na úvodní stránku




Celý den na přeborech

Míla

2016-01-31

Deníček

Přečteno: 2747


Dnes jsem byl celý den na pražských přeborech jednotlivců. Večer jsem ještě úřadoval dohody o provedení práce pro TTC Praha.


Dnes jsem byl na přeborech jednotlivců. Náš dorostenec Adam P. prohrál ve skupině tři zápasy a jel domů. Když už jsem tam byl, tak jsem aspoň sledoval zápasy zbylých hráčů. Vynuikající výsledkek vybojoval náš bývalý odchovanec Vojta, který hraje nyní za Spartu, ale u nás hostuje soutěž dospělých. V dvouhrách mladších žáků bvybojoval krásné druhé místo, podlehl až ve finále 1:3 Jakubovi Kautskému. Před tím porazil ve čtvrtfinále Ríšu Sloupa a v semifinále Matěje Koběrského.

 

Samozřejmě těsně před tím, než jsem si chtěl vyfotit stupně vítězů dvouhry mladších žáků, mi došla ve foťáku baterie.

 

Po pozdním návratu domů jsem se navečeřel (těstoviny s eidamem) a zpracoval jsem dohody o provedení práce pro TTC Praha. Rovněž jsme domluvil s Blankou na středu úklid v Ďáblicích.

 

Naposled jsem chtěl odeslat daňové přiznání, ale zjistil jsem, že to nefunguje. Prostě mi připadá, že elektronický podpis je hračka na nic, která z lidí pouze tahá peníze, ale když ji chci k něčemu použít, tak to nejde. Takže jsem to odeslal nepodepsané a zítra musím s potvrzením na finanční úřad. Naštěstí tam musím stejně na poštu, která je vedle, abych poslaů náborové letáčky. Takže dopoledne budu zase courat po úřadech. Hlavně, že jsem si zaplatil drahý elektronický podpis, který mi není vůbec k ničemu. Ale takhle je to v našem českém kocourkově bohužel skoro se vším. Navíc soubor vytvořený na daňovém portálu a uložený na mém počítači, nejde otevřít. Takže jsem to daňové přiznání datloval do počítače celkem pětkrát. Takže opravdové "usnadnění" práce.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024