Na úvodní stránku




Zítra v Ďáblicích naplno

Míla

2016-02-02

Deníček

Přečteno: 2683


Dnes snad zase celý den strávený prací kolem TTC Praha a TJ Stolní tenis Praha.


Dopoledne jsem řešil administrativu, doúčtoval jsem nějaké doklady pro TTC Praha, potom jsem připravoval schůzi představenstva TJ Stolní tenis Praha, abych poslal členům osnovu jednání. Pak jsem ještě psal článek o vítězství našich mladších žáků v přeborech družstev 4. třídy a o náboru žáků TTC Praha do Ďáblického zpravodaje.

 

Po obědě jsem si chvíli vyrelaxoval a stihl jsem sestavit návrh rozpočtu TJ Stolní tenis Praha na rok 2016. Potom jsem šel do kanceláře, kde byla schůze TJ Stolní tenis Praha. Řešili jsme jiné i dofinancování topení, aby se v dohledné době topilo i v šatně žen a aby se zprovoznil i bojler, který je v kotelně na plyn.

 

Vytiskl jsem a oskenoval ověřený zápis a rozesla. Po večeři píšu deníček, ještě domlouvám termíny utkání pro TTC Praha a pro dnešek už končím. Poslední zpráva z Ďáblic je, že už je tam 13,5 stupně.

 

Zítra jedu do Ďáblic už ráno, abych otřel a hlavně vyrovnal stoly. Blanka jede se mnou, aby uklidila. Po dlouhé době budu trénovat žáky v Ďáblicích, potom budu orologi replica italia vést zápis utkání týmu F. Čtyři stoly tam jsou volné pro veřejnost. Zbyde-li čas, postavím aspoň sedmý stůl na podiu a v dohledné době bych chtěl uvést do provozu robota.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024