Na úvodní stránku




Středa ve znamení pilné práce, zítřek bude stejný

Míla

2016-02-10

Deníček

Přečteno: 2757


Ráno práce v kanceláři, potom chvíli doma a to až do poslední chvíli, takže jsem jen tak tak dorazil včas do Ďáblic. A tam potom práce až do večera.


Ráno jsem si chtěl přispat aspoň do osmi, když jsem šel včera spát až v jednu hodinu. Včera jsme svedli těžké utkání TJ Sokol Kbely C - TTC Praha F 10:3. S Martinem jsme po delší době vyhráli čtyřhru, další biody potom dělali po jednom Martin a po jednom Mirek. Já dal set na jejich jedničku (postavením i žebříčkově) a čtvrtý set jsem prohrál v několikanásobném prodlužování. Potom jsme rozehrál zápas s Davidem Jursou, měl jsem to 1:1, ale třetí set jsme už nedohrávali, protože mezitím jsme to už celé prohráli.

 

TJ Sokol Kbely C - TTC Praha F 10:3

Jursa, Kubáň - Filip, Bárta 3:0(5,7,7), Hanke, Klouček - Haba, Fuček 1:3(-8,13,-11,-6), Kubáň - Filip 3:0(11,9,4), Jursa - Haba 0:3(-6,-11,-11), Hanke - Bárta 3:0(12,2,5), Klouček - Fuček 3:1(3,-5,7,17), Jursa - Filip 2:3(8,-9,3,-7,-8), Hanke - Haba 3:1(7,-8,5,9), Klouček - Bárta 3:1(12,-7,9,8), Kubáň - Fuček 3:0(3,7,1), Hanke - Filip 3:1(-8,11,3,5), Klouček - Haba 3:0(5,6,7), Kubáň - Bárta 3:0(8,12,8)

Body domácích: Kubáň 3,5, Hanke 3, Klouček 3, Jursa 0,5

Body hostů: Haba 1,5, Filip 1, Fuček 0,5, Bárta 0

Soutěž: 7. třída B

 

Po utkání byla schůze, kde se řešil provozní řád herny, který jsme schválili a potok jsme schválili uspořádání plesu fotbalistů, kterým pronajmeme za 6.000,-- Kč sál. Za únor jsme zatím neutržili nic, protože v herně hraje pouze TTC Praha, který má předplaceno a tyto peníze jsou již utraceny. Jinak ale od TTC máme evidované příjmy za minulý týden ve výši 147% průměrné týdenní tržby a tento týden jsme po dnešku už na 154,5% průměrné týdenní tržby a to ještěš bude otevřeno ve čtvrtek a v pátek. Ještě by to chtělo, kdyby přišel někdo z veřejnosti.

 

Po návratu domů jsem ještzě zpracovával materiál ze schůze, takže spátr jsme šel až po půlnoci v 1 hodinu.

 

Ráno jsem nakonec vstal v sedm, protože jsem nemohl spát. Prostě starost, abych za dopoledne vše stihnul. Už jsem tam měl odložené resty z předchozíhho dne. Napsal jsem dopis ohledně ukončení nájmu garáže, protože nájemníka, který neplatí, nepotřebuju. Poslat jsem to ale nestihl, takže to budu muset poslat zítra z Ďáblic.

 

Dál jsme musel proplatit různé faktury, nájem za kancelář ve Viktorinově ulici, ale i svoje zdravotní a sociální pojištění. Dále jsem našel přihlášku Dana Horálka, jenže ta je stará 20 let, takže tam kontakt na mobil není, jenom poštovní adresa, která snad platí. Telefon an pevnou linku už neplatí určitě a zřejmě asi ani telefon do práce. Takže nevím, když zmizel z facebooku, jestli se někdy na pingpongu objeví. Až budu mít čas, snad přes víkend, mu napíšu dopis, který příští týden pošlu. Dřív se k tomu nedostanu.

 

Po obědě jsem ani nešel nakoupit, zpracoval jsem návrh nájemní smlouvy na ples, ale bez iniciálů nájemce, protože ty mi p. Pozler neposlal, ač to slíbil. Zítra na to ale čas mít nebudu, tak není vyloučeno, že je tam budeme v pátek při podpisu dopisovat ručně.

 

Na čas jsem vyrážel do Ďáblic. Cestou jsme se chtěl stavovat na poště, od toho jsem musel upustit. Odtrénoval jsem žáky, kterých přišlo pět a potom jsem čekal na ůpříchod žen, které hrály utkání Zelená Liška - TTC Praha A. Zelená Liška hrála ve dvou a přesto naše ženy porazily 6:4, což znamená, že naše ženy uhrály pouze jediný bod a zbylé tři měly w.o.

 

Ženy ze Zelené Lišjy chtrěly teplo v šatně, tak si vlezly dio šatny mužů. Naštěstí tu žádní muži nebyli. Z veřejnosti nepřišel hrát nikdo. Když jsme jim chtěl v jejich šatně zatopit infrazářičem, tak jsem zjistil, že tam není zásuvka.

 

Utkání skončilo brzo a tak, když na 20. hodinu nikdo nepřišel, vyrazil jsem na autobus abyl jsme doma aspoň trošku dřív. Půjdu ale brzo spát, protože zítra vstávám zase v sedm hodin, o 8.10 hodin mám sraz s Blankoua jedeme do Ďáblic. Mě tam čeká mytí stolů a další práce, Blanka bude uklízet. Pak ještě odtrénuju žáky a potom je tam utkání 6. třídy E týmu s SK Slivenec D. A v pátek pojedu do Ďáblic dokonce dvakrát, neprve jedeme ráno do Makra a tam s nákupem a potom tam pojedu večer na trénink.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024