Na úvodní stránku




Včera turnaj, dnes pražský přebor

Míla

2016-02-18

Deníček

Přečteno: 2859


Včerejšek byl va znamení pochůzek a turnaje a dnešek ve znamení celého dne v Ďáblicích, který končil dvěmi utkáními pražského přeboru.


Včerejší dopoledne jsme měl rozběhané. Nejprve jsem jel pro vložku do zámku od recepce, potom jsem šel na nákup. Jinak jsem nestihl nic. Po obědě jsem po krátkém odpočinku vyrážel do Ďáblic, kde jsem odtrénoval žáky, pak zbyl čas na lehkou večeři a byl tu závěrečný turnaj první série Grand Prox Centra stolního tenisu Ďáblice. Bylo nás deset, tak jsme hráli ve dvou skupinách. Podařilo se mi snad poprvé v životě porazit Michala Kostrhouna. Dost časro jsme nad ním vedl 2:0, jako včera, jenže on to pak otočil na 2:3. Teď snížil na 2:1, ale já ho v čtvrtém setu nekompromisně přehrál 11:2 a vyhrál jsem. Když jsme potom porazil paní Bláhovou, byl už postup ze skupiny na spadnutí. Dle očekávání jsem prohrál s Adrianem Butou i Vaškem Zahradníkem. Ve druhé skupině vyhrála Helena Suková před Vjačeslavem Rotarim a jako třetí postoupil Vašek Buriánek. Podrobné výsledky najdete zde. Prohrál jsme ve čtvrtfinále s Rotarim a dál jsme už nedohrával. Neměl jsem na to už síly a potřeboval jsem udělat pár fotek a potom začít vyhodnocovat již hotové výsledky. Vyhrál Rotari, druhá byla Suková a třetí Zahradník. V pořadí celé série udržel vítězství Venca Zahradník, na druhé místo poposkočila Helena Suková a na třetím místo spadl z původbně druhého místa Jiří Mańas. Ten si převzal medaili a cenu až dnes.

 

Dnes jsem jel do Ďáblic už ráno, sraz jsme měli breitling replica s Blankou na Pražského povstání. Blanka uklízela, já umyl stoly a dodělal jsme si nějaké resty na počítači, jako obodování žáků a také jsem objednal zboží ve Vše na stolní tenis. S Blankou jsme si zašli do restaurace na oběd a potom s euž blížil trénink žáků a krátce po něm dva mistráky pražského přeboru. Oba týmy 6. třídy D i E bohužel prohrály. Složil jsem stoly na stolní tenis, aby bylo vše připraveno na sobotní ples.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024