Na úvodní stránku




Závěr týdne napůl pracovní a napůl oddechový

Míla

2016-03-06

Deníček

Přečteno: 2964


V neděli většinou dopoledne relaxuju ve vaně a odpoledne pracuju.


I tuto neděli jsem si dopoledne prohřál tělo ve vaně. Ráno jsem si o hodinu přispal a spal jsem až do osmi hodin. Takže byl čas oběda a po něm jsme si na chvíli zase zdřímnul. Spánkový defeicit jsem měl asi velký, protože se to protáhlo na dvě hodiny. Pootm jsme si dal kafe a už jsem naplno pracoval.

 

Připravoval jsem sdružení, které bude v Ďáblicích řešit kulturu, volný čas dětí a mládeže, ale i zábavu pro dospělé. Představeno je zde. Připravil jsme kompletní dokumentaci pro konferenci, kterou obnovíme kdysi zaniklé Sdružení klubů správných kamarádů ČR, které ale nebylo úplně zrušeno a je zapsáno jako spolek a přetransformujeme ho na spolek Ďáblové Praha, z.s. Konference je naplánována na 16. 3. 2016.

 

Dále jsem se věnoval redakčním povinnostem, doplnil jsem články do Magazínu eKamarád a dalších ezinů, včetně pozvánek na středeční turnaj pro veřejnost Jarní Grand Prix Centra stolního tenisu Ďáblice 2.

 

Večer jsem stihl skouknout i jeden díl staré Ulice a teď ještě, zatáím co dopisuju deníček, zpracovávám fotky z CZ Cupu, Podzimního poháru TTC Praha čtyřher, Jarní Grand Prix CST Ďáblice 1 a Jarního turnaje mládeže.

 

A teď už mířím do postele. Zíttra začíná další náročný týden, kdy musím opracvit vyúčtování grantu od MČ Praha 8, rozeslat pozvánky na turnaje, dotisknout Bony CST, dodělat účetnictví a další drobnosti. Odpoledne potom trénink žáků v Ďáblicích a Mistrovství TTC Praha rekreačního oddílu.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024