Na úvodní stránku




Začátek týdne opět naplno

Míla

2016-03-08

Deníček

Přečteno: 3068


Tak začal další týden, už včera. Dnes jsem byl naštěstí jenom na nákupu, jinak makám doma nebo v kanceláři.


V pondělí jsem od rána doúčtovával pár dokladů a dělal další drobnosti v kanceláři. Potom jsem musel ještě objednat razítko, prootže na vyúčtování grantu má být na každém dokladu popis a dokladů je tak moc, že bych se upsal. Takže se vyplatí si na to nechat udělat razítko. Navíc jsem musel ještě něco ve vyúčtování upravovat, což jsem dělal zase dnes odpoledne.

 

V pondělí jsem odpoledne odtrénoval žáka. Ano, protože jsou jarní prázdniny, přišel jenom jeden. Snad to bude zítra lepší, čtvrteční trénink, kdy chodí jenom tři žáci, jsme zrušili. Jediný žák, který by na něm byl, přijde ve středu.

 

V pondělí večer měl rekreační oddíl své Mistrovství TTC Praha dvouher, které vyhrál Jarda Smíšek. Při předávání medailí jsem zjistil, že mi špatně vyřídili objednávku a místo dvou bronzových medailí mi dali jenom jednu. Stejná chyba je i u medailích pro Velikonoční pohár TTC Praha. Dnes jsem to nestihl reklamovat, takže to budu muset udělat zítra.

 

Dnes jsem provedl několik plateb, jako jsou nájmy, záloha na elektřinu, své sociální a zdravotní pojištění. Potom jsem zaúčtoval doklady z pondělí, zpropagoval GIVT, přes který je možno podporovat při nákupech TTC Praha. Abych to vyzkoušel, tak jsem si přes GIVT nakoupil na Košík.CZ. Byl jsem překvapený, jak je tam levně. A za dvě hodiny jsem měl nákup doma.

 

Zítra budu dopoledne zase makat v kanceláři, na odpoledne, kdy je v Ďáblicích po tréninku žáků turnaj, je hned po něm schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha. Potom tam přespím, abych tam byl ve čtvrtek od rána. Naplánováno je nalepit linoleum do předsálí a řešit další věci, jako opravu ohrádek, doplnění chybějících šroubků a matiček ke stolům apod.

 

Čtvrteční odpoledne v Ďáblicích bude volnější. Trénink žáků ve čtvrtek nebude, tak jsem si objednal na trénování jednoho klienta. Bohužel na mě leze nějaká infekce, tak se budu muset šetřit. Je otázka, jestli budu hrát ve středu turnaj, podle toho, jak mi bude. Na nemoc nemám čas, protože o víkendu "pískám" 3. ligu v Michli.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024